Nieuwe Netflix series: november 2017

Je bent misschien nog bezig met het tweede seizoen van Stranger Things, maar hier zijn alvast de nieuwe seizoen én seizoenen die we deze maand kunnen verwachten!

In november komen er een aantal goede series online te staan. Een goede serie om naar uit te kijken in Alias Grace, een kostuumdrama uit 2017. Daarnaast kijken we uit naar weer een nieuwe superhelden serie van Netflix en Marvel: The Punisher!

Bekijk nu het complete overzicht met alle nieuwe series van november 2017...

Guilt

1 november 2017 | Seizoen 1

Guilt is een spannende misdaadserie van de zender FreeForm.

Deze Amerikaanse serie is geschreven door Nichole Millard en Kathryn Price en staat vanaf 1 november 2017 op Netflix.

Wanneer haar kamergenoot wordt vermoord, is Grace Atwoord direct hoofdverdachte. De roddelbladen smullen van de zaak. De enige die Grace bijstaat is haar louche advocaat…

een nieuw seizoen

Broadchurch

1 november 2017 | Seizoen 3

Videoland kwam er in mei al mee en nu zet ook Netflix het derde seizoen van Broadchurch online.

In het 3de seizoen staat er een nieuwe misdaad centraal. Hardy en Miller gaan onderzoek doen naar een seksuele aanval, die plaatsvond in Broadchurch.

Ze worden geconfronteerd met de emotionele schade die de slachtoffers hebben opgelopen…

een nieuw seizoen

Modern Family

1 november 2017 | Seizoen 8

Modern Family is een hilarische komedieserie uit 2009. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Christopher Lloyd en Steven Levitan, die eerder Frasier bedacht.

Op 1 november zet Netflix het 8e seizoen online.

De serie volgt Jay Pritchett en zijn familieleden. Samen gaan ze om met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles…

een nieuw seizoen

Greenleaf

1 november 2017 | Seizoen 2

Greenleaf is een televisieseire van the Oprah Winfrey Network. Deze Amerikaanse serie is begin 2017 toegevoegd op Netlix. Vanaf 2 november komt het 2de seizoen online te staan.

De serie volgt de familie Greenleaf. De familieleden runnen een megakerk in Memphis, maar buiten de kerk zijn ze alles behalve heilig. Ze worden gedreven door hebzucht en begaan vele zonden…

Dinotrux Supercharged

1 november 2017

Dinotrux Supercharged is een Netflix Original kinderserie uit 2017. Het is een spin-off van Dintrux uit 2015.

Deze animatieserie volgt ”de Dinotrux”. Volledig opgeladen zijn ze klaar voor nieuwe avonturen. Nu ze ”supercharged” zijn, zijn ze sneller, sterker en wendbaarder dan ooit te voren!

Midnight Sun

2 november 2017 | Seizoen 1

Midnight Sun is een populaire Scandinavische serie uit 2016. Netflix zet de afleveringen op 2 november online. De serie is opgenomen in het prachtige landschap van Lapland.

In Kiruna wordt een Fransman wakker. Hij is vastgebonden aan de vleugel van een helikopter. Als de helikopter start wordt hij vermoord. Anders Harnesk mag het misdrijf onderzoeken.

Wanneer ze eracher komen dat de man uit Frankrijk kwam, schakelen ze hun Franse collega’s in.

De Frans-Algarijnse Kahina Zadi wordt toegewezen om de zaak te onderzoeken. Anders en Kahina ontdekken een samenzwering die enorm gecompliceerd is!

Lady Dynamite

2 november 2017 | Seizoen 2

Lady dynamite is een Netflix Original uit 2016. De serie is gebaseerd op het leven van hoofdrolspeelster Maria Bamford. Op 2 november komt het tweede seizoen op Netflix te staan.

Maria is herstellende van een bipolaire stoornis. De stand-up-comedian wil ondertussen weer werken in de entertainment business.

Haar vrienden en haar manager Bruce Ben-Bacharach helpen haar…

Alias Grace

3 november 2017 | Seizoen 1

Alias Grace is een populaire kostuumdrama uit 2017. De Canadese Netflix Original is, net als A Handmaid’s Tale, gebaseerd op een roman van Margaret Atwoord.

De afleveringen staan vanaf 3 november online!

Het is 1843. Grace Marks is een immigrant uit Ierland. Ze werkt als huishoudster voor Thomas Kinnear. Wanneer hij wordt vermoord is ze direct verdacht.

Grace kan zich niks herinneren. Als ze een decennia in de gevangenis zit, probeert Dr. Simon Jordan haar te helpen om haar herinneringen terug te krijgen…

Nobel

5 november 2017 | Seizoen 1

Nobel is een aangrijpende Scandinavische serie uit 2016. In 2016 werd er een Prix Europa voor ”Mini-series of the Year” gewonnen! Op 5 november zet Netflix het eerste seizoen online.

Aksel diende in Afghanistan. Na een traumatische missie keert hij terug naar Noorwegen. Na zijn terugkeer in Noorwegen krijgt hij de opdracht om een Afghaan te vermoorden.

Na het uitvoeren van deze opdracht ontdekt hij dat deze nooit van de inlichtingendienst kwam. Iemand misbruikte hem als huurmoordenaar! Wie kan hij nu nog vertrouwen?

The Sinner

7 november 2017 | Seizoen 1

The Sinner is een spannende thriller uit 2017. Op 1 november wordt deze als Netflix Original toegevoegd aan het aanbod.

De nieuwe serie is gebaseerd op de internationale bestseller van Petra Hammesfahr.

Cora heeft een onverklaarbare woede-uitbarsting en steekt een vreemdeling in de nek. Ze weet zelf niet waarom ze iemand heeft vermoord. Een sympathieke rechercheur probeert het mysterie te ontrafelen…

Blazing Transfer Students

10 november 2017 | Seizoen 1

Blazing Tranfser Students is een nieuwe Netflix Original, die vanaf 10 november te zien is.

De serie volgt een aantal gekke leerlingen, die mysterieuze missies moeten uitvoeren. Welke missie het is bepaalt hun schoolhoofd…

The Punisher

17 november 2017 | Seizoen 1

The Punisher is een serie om naar uit te kijken!

Deze spectaculaire superheldenserie van Netflix staat op 17 november online. Deze spin-off van Daredevil is gebaseerd op strips van Marvel. De hoofdrol is voor Jon Bernthal, die bekend is van The Walking Dead.

Frank Castle was marinier. Wanneer zijn vrouw wordt vermoord knapt er iets bij hem. Hierdoor kiest hij ervoor om de misdaad te gaan bestrijden als ”The Punisher”!

Stretch Armstrong

17 november 2017

Stretch Armstrong is een nieuwe Netflix Original.

De geanimeerde kinderserie volgt Jake Armstrong en zijn vrienden. Plots veranderen ze in superwezens met ongekende krachten! Hierdoor overstijgen ze de limieten van hun leeftijdsgenoten…

Spirit Samen Vrij

17 november 2017

Op 17 november gaan de avonturen van Lucky en haar paar Spirit verder! Op die datum komt het derde seizoen op Netflix te staan. Uiteraard zijn haar vriendinnen Pru en Abigail er weer bij!

Godless

22 november 2017 | Seizoen 1

Godless is een nieuwe Netflix Original van Scott Frank. De serie is opgenomen in Sante Fe, New Mexico. Deze westernserie staat vanaf 22 november online.

Het is 1880’s als Frank Griffin en zijn bende jacht maakt op Roy Goode, een partner die een vijand werd. Roy zoekt zijn heil in La Belle, New Mexico.

In deze mysterieuze stad wonen alleen vrouwen. Wanneer deze horen dat de bende van Griffin hun kant op komt, vormen ze een krachtig front!

Frontier

24 november 2017 | Seizoen 2

Frontier gaat op 24 november verder met een tweede seizoen. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Brad Peyton, Rob Blackie en Peter Blackie en opgenomen in Canada.

Deze actieserie van Discovery Channel gaat over de bonthandel in Noord-Amerika in de 18de eeuw.