Nieuw Op Netflix november 2017

Geschreven op 9 augustus 2017

Je bent misschien nog bezig met het 2de seizoen van Stranger Things, maar hier zijn alvast de nieuwe seizoen én seizoenen die we deze maand kunnen verwachten!

In november komen er een aantal goede series online te staan. Een goede serie om naar uit te kijken in Alias Grace, een kostuumdrama uit 2017. Daarnaast kijken we uit naar weer een nieuwe superhelden serie van Netflix en Marvel: The Punisher!

Bekijk nu het complete overzicht met alle nieuwe series van november 2017…

Nieuwe series

Hieronder staan de series die in november online komen te staan:

1 november Guilt seizoen 1

Guilt

Guilt is een spannende misdaadserie van de zender FreeForm. Deze Amerikaanse serie is geschreven door Nichole Millard en Kathryn Price en staat vanaf 1 november 2017 op Netflix.

Wanneer haar kamergenoot wordt vermoord, is Grace Atwoord direct hoofdverdachte. De roddelbladen smullen van de zaak. De enige die Grace bijstaat is haar louche advocaat…

Meer Informatie


2 november Midnight Sun seizoen 1

Midnight Sun is een populaire Scandinavische serie uit 2016. Netflix zet de afleveringen op 2 november online. De serie is opgenomen in het prachtige landschap van Lapland.

In Kiruna wordt een Fransman wakker. Hij is vastgebonden aan de vleugel van een helikopter. Als de helikopter start wordt hij vermoord. Anders Harnesk mag het misdrijf onderzoeken.

Wanneer ze eracher komen dat de man uit Frankrijk kwam, schakelen ze hun Franse collega’s in. De Frans-Algarijnse Kahina Zadi wordt toegewezen om de zaak te onderzoeken. Anders en Kahina ontdekken een samenzwering die enorm gecompliceerd is!

Meer Informatie


3 november Alias Grace seizoen 1

Alias Grace

Alias Grace is een populaire kostuumdrama uit 2017. De Canadese Netflix Original is, net als A Handmaid’s Tale, gebaseerd op een roman van Margaret Atwoord. De afleveringen staan vanaf 3 november online!

Het is 1843. Grace Marks is een immigrant uit Ierland. Ze werkt als huishoudster voor Thomas Kinnear. Wanneer hij wordt vermoord is ze direct verdacht.

Grace kan zich niks herinneren. Als ze een decennia in de gevangenis zit, probeert Dr. Simon Jordan haar te helpen om haar herinneringen terug te krijgen…

Meer Informatie


5 november Nobel seizoen 1

Nobel is een aangrijpende Scandinavische serie uit 2016. In 2016 werd er een Prix Europa voor ”Mini-series of the Year” gewonnen! Op 5 november zet Netflix het eerste seizoen online.

Aksel diende in Afghanistan. Na een traumatische missie keert hij terug naar Noorwegen. Na zijn terugkeer in Noorwegen krijgt hij de opdracht om een Afghaan te vermoorden. Na het uitvoeren van deze opdracht ontdekt hij dat deze nooit van de inlichtingendienst kwam. Iemand misbruikte hem als huurmoordenaar! Wie kan hij nu nog vertrouwen?

Meer Informatie


7 november The Sinner seizoen 1

The Sinner is een spannende thriller uit 2017. Op 1 november wordt deze als Netflix Original toegevoegd aan het aanbod. De nieuwe serie is gebaseerd op de internationale bestseller van Petra Hammesfahr.

Cora heeft een onverklaarbare woede-uitbarsting en steekt een vreemdeling in de nek. Ze weet zelf niet waarom ze iemand heeft vermoord. Een sympathieke rechercheur probeert het mysterie te ontrafelen…

Meer Informatie


10 november Blazing Transfer Students seizoen 1

Blazing Transfer Students

Blazing Tranfser Students is een nieuwe Netflix Original, die vanaf 10 november te zien is.

De serie volgt een aantal gekke leerlingen, die mysterieuze missies moeten uitvoeren. Welke missie het is bepaalt hun schoolhoofd…


17 november The Punisher seizoen 1

The Punisher is een serie om naar uit te kijken! Deze spectaculaire superheldenserie van Netflix staat op 17 november online. Deze spin-off van Daredevil is gebaseerd op strips van Marvel. De hoofdrol is voor Jon Bernthal, die bekend is van The Walking Dead.

Frank Castle was marinier. Wanneer zijn vrouw wordt vermoord knapt er iets bij hem. Hierdoor kiest hij ervoor om de misdaad te gaan bestrijden als ”The Punisher”!

Meer Informatie


22 november Godless seizoen 1

Godless

Godless is een nieuwe Netflix Original van Scott Frank. De serie is opgenomen in Sante Fe, New Mexico. Deze westernserie staat vanaf 22 november online.

Het is 1880’s als Frank Griffin en zijn bende jacht maakt op Roy Goode, een partner die een vijand werd. Roy zoekt zijn heil in La Belle, New Mexico.

In deze mysterieuze stad wonen alleen vrouwen. Wanneer deze horen dat de bende van Griffin hun kant op komt, vormen ze een krachtig front!

Meer Informatie


Nieuwe seizoenen

Uiteraard komen er deze maand iedere week nieuwe afleveringen online te staan van Star Trek: Discovery, DynastyDesignated SurvivorRiverdale en Arrow.

Daarnaast komen er een paar compleet nieuwe seizoenen online te staan! Hieronder staan deze nieuwe seizoenen:

1 november Broadchurch seizoen 3

Broadchurch series

Videoland kwam er in mei al mee en nu zet ook Netflix het 3de seizoen van Broadchurch online.

In het 3de seizoen staat er een nieuwe misdaad centraal. Hardy en Miller gaan onderzoek doen naar een seksuele aanval, die plaatsvond in Broadchurch. Ze worden geconfronteerd met de emotionele schade die de slachtoffers hebben opgelopen…

Meer Informatie


1 november Modern Family seizoen 8

Modern Family is een hilarische komedieserie uit 2009. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Christopher Lloyd en Steven Levitan, die eerder Frasier bedacht. Op 1 november zet Netflix het 8ste seizoen online.

De serie volgt Jay Pritchett en zijn familieleden. Samen gaan ze om met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles…

Meer Informatie


1 november Greenleaf seizoen 2

Greenleaf

Greenleaf is een televisieseire van the Oprah Winfrey Network. Deze Amerikaanse serie is begin 2017 toegevoegd op Netlix. Vanaf 2 november komt het 2de seizoen online te staan.

De serie volgt de familie Greenleaf. De familieleden runnen een megakerk in Memphis, maar buiten de kerk zijn ze alles behalve heilig. Ze worden gedreven door hebzucht en begaan vele zonden…

Meer Informatie


2 november Lady Dynamite seizoen 2

Lady Dynamite

Lady dynamite is een Netflix Original uit 2016. De serie is gebaseerd op het leven van hoofdrolspeelster Maria Bamford. Op 2 november komt het 2de seizoen op Netflix te staan.

Maria is herstellende van een bipolaire stoornis. De stand-up-comedian wil ondertussen weer werken in de entertainment business. Haar vrienden en haar manager Bruce Ben-Bacharach helpen haar…

Meer Informatie


24 november Frontier seizoen 2

Frontier

Frontier gaat op 24 november verder met een 2de seizoen. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Brad Peyton, Rob Blackie en Peter Blackie en opgenomen in Canada.

Deze actieserie van Discovery Channel gaat over de bonthandel in Noord-Amerika in de 18de eeuw.

Meer Informatie


Nieuwe kinderseries

Deze kinderseries komen online te staan:

1 november Dinotrux Supercharged

Dinotrux Supercharged

Dinotrux Supercharged is een Netflix Original kinderserie uit 2017. Het is een spin-off van Dintrux uit 2015.

Deze animatieserie volgt ”de Dinotrux”. Volledig opgeladen zijn ze klaar voor nieuwe avonturen. Nu ze ”supercharged” zijn, zijn ze sneller, sterker en wendbaarder dan ooit te voren!


17 november Stretch Armstrong

Stretch Armstrong is een nieuwe Netflix Original.

De geanimeerde kinderserie volgt Jake Armstrong en zijn vrienden. Plots veranderen ze in superwezens met ongekende krachten! Hierdoor overstijgen ze de limieten van hun leeftijdsgenoten…


17 november Spirit Samen Vrij

Op 17 november gaan de avonturen van Lucky en haar paar Spirit verder! Op die datum komt het 3de seizoen op Netflix te staan. Uiteraard zijn haar vriendinnen Pru en Abigail er weer bij!

Meer Informatie