Nieuwe Netflix series: oktober 2017

Deze maand zet Netflix een vette Italiaanse misdaadserie én een spannende detectiveserie online! Daarnaast gaat een populaire science fiction serie verder! Je weet denk ik wel over welke serie we het hebben?

Uiteraard komt er iedere week een nieuwe aflevering online te staan van Star Trek: Discovery, Designated Survivor en The Good Place. Op 11 oktober komt de laatste aflevering van het 3de seizoen van Rick en Morty online te staan. In oktober zet Netflix ook een nieuwe documentaire serie online. In deze documentaire zien we hoe een Mexicaanse actrice een ontmoeting heeft met de beruchte Joaquín ”El Chapo” Guzmán Loera!

Hieronder staan alle nieuwe Netflix series...
een nieuw seizoen

Lucifer

1 oktober 2017 | Seizoen 3

Seizoen 1 en 2 van Lucifer staan sinds september 2017 op Netflix. Vanaf 4 oktober staat ook het 3de seizoen online.

Deze populaire serie is gebaseerd op comics van Vertigo. De hoofdrol is voor Tom Ellis.

Lucifer Morningstar is de duivel. Hij heeft het helemaal gehad in de hel en zoekt naar sensatie. Hij besluit naar de Aarde te gaan en komt terecht in Los Angeles.

Hier vindt hij de sensatie die hij zoekt, door de politie te helpen met het straffen van misdadigers…

Beau Séjour

1 oktober 2017 | Seizoen 1

Beau Séjour is een populaire Vlaamse serie uit 2017. Deze drama– en misdaadserie van deMENSEN staat vanaf 1 oktober online. De hoofdrol is voor Lynn Van Royen.

Kato Hoeven is vermoord, maar ontwaakt naast haar eigen lichaam in hotel Beau Séjour. Niemand kan haar horen of zien.

Kato begint haar eigen moord te onderzoeken. Wie heeft haar vermoord en vooral waarom?

een nieuw seizoen

Gomorra

1 oktober 2017 | Seizoen 2

Veel Netflix kijkers zullen blij zijn met de komst van het 2de seizoen van Gomorra.

Seizoen 2 staat vanaf 1 oktober online. Het 2de seizoen bestaat wederom uit 12 afleveringen.

Gomorra is een rauwe misdaadserie uit Italië. De serie is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano, die na de publicatie van het boek 24 uur per dag wordt beveiligd.

De serie gaat over een maffiafamilie uit Napels…

een nieuw seizoen

Suburra: La Serie

6 oktober 2017 | Seizoen 1

Suburra: La Series is een Italiaanse televisieserie uit 2017. Deze drama– en misdaadserie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Giancarlo De Cataldo en Carlo Bonini.

Het is de eerste Netflix Original uit Italië.

Een badplaats in de buurt van Rome wordt een gokparadijs én het strijdtoneel van een machtige familie, corrupte politici én het Vaticaan!

een nieuw seizoen

Legends of Tomorrow

11 oktober 2017 | Seizoen 3

DC’s Legends of Tomorrow is terug met een 3de seizoen. Seizoen 3 staat vanaf 11 oktober op Netflix.

Iedere week komt er een nieuwe aflevering online te staan. De afleveringen komen een dag nadat deze zijn uitgezonden door The CW online te staan.

De populaire superhelden serie gaat over Time Master Rip Hunter. Hij reist terug naar 2016 om een groep van superhelden samen te stellen die Vandal Savage kunnen tegenhouden om de gehele planeet te veroveren…

Dynasty

12 oktober 2017 | Seizoen 1

Dynasty is een nieuwe versie van de hitserie van ABC uit de 80’s. De soap is gemaakt door Sallie Patrick, Stephanie Savage en Josh Schwartz.

Vanaf 12 oktober komt er iedere week een nieuwe aflevering op Netlfix te staan.

The Carringtons en The Cobys, zijn de rijkste families uit Amerika. De families proberen controle uit te oefenen over hun vermogen én hun kinderen…

een nieuw seizoen

Riverdale

12 oktober 2017 | Seizoen 2

Riverdale is een populaire Netflix Original uit 2017. Vanaf 12 oktober komt er iedere week een nieuwe aflevering online te staan.

Deze tienerserie is gebaseerd op stripboeken van Archie Comics. Het 2de seizoen staat op 12 oktober op Netflix.

De zomervakantie is ten einde. Veel studenten van de Riverdale High willen een nieuwe start maken, maar komen terecht in een duister mysterie…

Mindhunter

13 oktober 2017 | Seizoen 1

Op 13 oktober komt er een nieuwe Netflix Original online te staan. Mindhunter is een misdaadserie uit de Verenigde Staten.

Deze spannende serie is gebaseerd op MindHunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit, geschreven door voormalige FBI agenten Mark Olshaker en John E. Douglas.

Het verhaal speelt zich af in 1979. Holden Ford en Bill Tench zijn FBI agenten. De 2 interviewen gevangen genomen seriemoordenaars om lopende zaken op te kunnen lossen…

een nieuw seizoen

Crazy Ex-Girlfriend

14 oktober 2017 | Seizoen 3

Crazy Ex-Girlfriend is terug met een 3de seizoen. Vanaf 14 oktober komt er iedere zaterdag een nieuwe aflevering online te staan.

Crazy Ex-Girlfriend is een Amerikaanse dramaserie uit 2015. De serie is geschreven door Rebecca Bloom, die zelf ook de hoofdrolspeelster is.

Deze romantische komedieserie gaat over Rebecca Bunch. De goede advocate zeg haar baan op en ruilt New York in voor Californië. Hier wil ze het hart van Josh veroveren, een man die haar ooit dumpte…

een nieuw seizoen

Arrow

16 oktober 2017 | Seizoen 6

Het duurde even, maar op 16 oktober staat het 6de seizoen van Arrow op Netflix! Deze populaire superhelden serie krijgt iedere week een nieuwe aflevering.

Arrow is gebaseerd op DC Comics van Green Arrow en begon in 2012. De serie kreeg 2 spin-offs: The Flash en Legends of Tomorrow.

De kijkcijfers zijn prima en het is een populaire serie op Netflix. Vandaar dat veel fans uitkijken naar seizoen 6!

een nieuw seizoen

Slasher Guilty Party

17 oktober 2017 | Seizoen 2

Slasher: Guilty Party is het tweede seizoen van de horrorserie van Aaron Martin. Het tweede seizoen start op 17 oktober.

In het tweede seizoen gaan een groep vrienden met een duister geheim naar de wildernis om hun verleden uit te wissen.

Hier komen ze in aanraking met een gestoorde moordenaar. Weet iemand iets van hen geheim? Wie is deze moordenaar?

een nieuw seizoen

The Day I Met El Chapo

20 oktober 2017 | Seizoen 1

The Day I Met El Chapo is een biografische documentaire serie uit 2017, die geregisseerd is door Carlos Armella.

Deze serie volgt de Mexicaanse actrice Kate del Castillo, bekend van Ingobernable, Jane the Virgin en La Misma Luna, die een ontmoeting heeft met Joaquín ”El Chapo” Guzmán Loera. 

Joaquín is op dat moment dé meest gezochte drugscrimineel ter wereld!

een nieuw seizoen

Stranger Things

27 oktober 2017 | Seizoen 2

Stranger Things is één van de populairste Netflix series.

In 2017 is de serie genomineerd voor een Golden Globe voor ”Best Television Series – Drama”.  Daarnaast werd Winona Ryder, die de rol van Joyce Byers heeft, genomineerd voor een Golden Globe.

Deze populaire science fiction serie krijgt op 27 oktober een tweede seizoen.

Het 2de seizoen speelt zich af in 1984, een jaar na de gebeurtenissen uit het 1ste seizoen. Seizoen 2 zal meer horror bevatten…

een nieuw seizoen

Grimm

30 oktober 2017 | Seizoen 5

Nu staat seizoen 1 tot en met 4 van Grimm online. Op 30 oktober komt ook het 5de seizoen op Netflix te staan. Grimm is een bovennatuurlijke serie van David Greenwalt.

Rechercheur Brukhardt komt erachter dat hij een van de laatste ”Grimms” is. Als ”Grimm” moet hij de mensheid beschermen tegen monsters die uit sprookjes komen…