Nieuwe Buren Kijken?

  • 2014 - 
  • 4 seizoenen
  • 40 afleveringen
  • Videoland
  • Nieuwe Buren - IMDb Rating 7.1

    7.1

Nieuwe Buren kijken? Nieuwe Buren is een populaire Nederlandse serie. Deze spannende dramaserie  is te bekijken sinds 14 september 2014.

De afleveringen zijn opgenomen in Almere en uitgezonden door de zender RTL4. Daarbij is de complete serie online te volgen.

De serie is geregisseerd door Mark de Cloe en Bobby Boermans. Het productiebedrijf dat deze dramaserie heeft gemaakt is Millstreet Films. De televisieserie is een verfilming van een populair boek uit 2006 van de schrijfster Saskia Noort.

Lees nu alles over deze Nederlandse serie. Ontdek hoeveel afleveringen seizoen 1 en 2 hebben en bekijk wie de hoofdrolspelers zijn. Bekijk de trailers of kijk online alle afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Nieuwe Buren Over?

Over Nieuwe Buren

Waar gaat Nieuwe Buren Over?

Peter en Eva zoeken samen naar geluk. Ze verhuizen naar Zonnewijk, een wijk in Almere. Eva is zwanger van Peter. Als het stel verhuist is naar Almere, krijgen ze te maken met een drama. Hun baby overlijdt bij de geboorte.

Steef en Rebecca zijn de nieuwe buren van Peter en Eva. Zij bieden veel steun.  De nieuwe buren krijgen een hechte band met elkaar. Deze band wordt zo hecht, dat het bed zelfs met elkaar wordt gedeeld.

Eva wil alsnog een baby, maar Peter kan geen kinderen krijgen. Het ‘ruilen’ van partners is volgens Eva en Rebecca dé oplossing. Maar dit idee, heeft vergaande gevolgen voor beide stellen…

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Nieuwe Buren

  • Nieuwe Buren imdb Beoordeling: 7.1 7.1

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

In de serie van RTL4 spelen een aantal bekende Nederlandse acteurs, zoals Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh. Thijs Römer en Katja Schuurman.

Daan Schuurmans heeft de rol van Peter Nijhoff. Daan had eerder een hoofdrol in Bellicher en Keyzer en de Boer advocaten. Bracha van Doesburgh speelt Eva Nijhoff. Bracha was eerder te zien in o.a. Johan, logisch is anders én Boks.

Thijs Römer is Steef Blok. Katja Schuurman is Rebecca Blok. Katja had hiervoor een rol in bijvoorbeeld DivorceMedea en Costa! 

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het eerste seizoen heeft 10 afleveringen die allemaal ongeveer 40 minuten duren.

Seizoen 2 is online te zien sinds 25 november 2016 en heeft ook 10 afleveringen. Seizoen 3 staat sinds maart 2018 op Videoland.

Hieronder staan de afleveringen van seizoen 1 en 2:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

22 december 2017

Nieuwe Buren 3 vanaf 2 maart op ...

Derde seizoen Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer), ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer