Nieuwe series: november 2022

Joost TVserieskijken.nl

Door Joost

Seriekenner TVserieskijken
8 juni 2022

In oktober hebben we allemaal gekeken naar Conversation with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes nadat we de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story hebben gekeken.

We hebben van 1899 kunnen genieten en hebben gekeken naar The Watcher, The Playlist, The Peripheral, The Bear en natuurlijk Candy – een serie over het leven van Candy Montgomery.

In november komen er natuurlijk weer nieuwe series online te staan op de verschillende streamingdiensten, zoals Netflix, HBO Max, Disney Plus en Amazon.

Hieronder staan alle nieuwe series van november 2022… 

 

Nieuwe Netflix series: november 2022

Van alle nieuwe series die in oktober op Netflix zijn toegevoegd, is The Watcher het meest bekeken. Daarnaast was The Midnight club en Wild Croc Territory populair.

In november worden er natuurlijk weer allerlei nieuwe TV series online gezet. Daarnaast komen er een aantal nieuwe seizoenen online te staan, waaronder seizoen 5 van The Crown!

Dit zijn deze nieuwe series van Netflix:

Nieuw seizoen

Young Royals

Seizoen 2 vanaf 1 november 2022

Op 1 november 2022 komt het tweede seizoen van Young Royals online te staan. Deze Zweedse serie van Lisa Ambjörn was voor het eerste te zien in 2021.

Young Royals volgt prins Wilhelm, de zoon van de koning en koningin van Zweden die naar een prestigieuze kostschool wordt gestuurd na een ruzie in een club.

Hier wordt hij ontvangen door zijn achterneef, die onderdeel is van de zogenaamde ”uppperclassmen”. Het leven op deze kostschool is echter een stuk moeilijker dan Wilhelm had gedacht…

Nieuwe serie

Killer Sally

Te zien vanaf: 2 november 2022

Killer Sally is een nieuwe True Crime documentaire serie van Netflix over Sally McNeil, een professioneel bodybuilder uit de Verenigde Staten die veroordeeld werd wegens moord.

Deze documentaire serie – die op 2 november 2022 online komt te staan – vertellen vrienden en familieleden van Sally over het turbulente huwelijk van Sally en haar man en collega-bodybuilder Ray McNeil.

De serie laat zien hoe het turbulente huwelijk uiteindelijk eindigde in een schokkende moord op Valentijnsdag…

Nieuwe serie

The Fabulous

Te zien vanaf: 4 november 2022

Goed nieuws voor liefhebbers van Koreaanse romantische dramaseries én mode. Op 4 november komt namelijk The Fabulous online te staan.

Deze serie – met Chae Soon-bin en Choi Min-ho – in de hoofdrol volgt 4 beste vrienden die hun drome proberen te realiseren in de competitatieve modewereld.

Ondertussen hebben ze een veeleisende baan, dilemma’s in hun relaties en wilde nachten in het uitgaansleven van de stad…

Nieuwe serie

TFIFA Uncovered

Te zien vanaf: 9 november 2022

FIFA Uncovered is een schokkende documentaire serie over de corrupte internationale organisatie voor voetbal. De serie komt op 9 november op Netflix te staan.

Van machtspelletjes tot mondiale politiek. De documentaire vertelt over de turbulente geschiedenis van de FIFA en wat er nodig is om een WK-voetbal te oragniseren…

Nieuw seizoen

The Crown

Seizoen 5 vanaf 9 november 2022

 Na de komst van The Lord of the Rings: The Rings of Power is The Crown iets gedaald in het overzicht met duurste series ooit, maar de serie staat nog steeds bekend als één van de duurste series ooit.

Deze serie over Queen Elizabeth II – die wordt gezien als één van de beste kostuumdrama’s – gaat op op 9 november 2022 verder met een vijfde seizoen. Het vijfde seizoen zal net als de vorige seizoenen weer bestaan uit 10 afleveringen.

In een nieuw decennium staat de koninklijke familie voor misschien wel hun grootste uitdaging tot nu toe: blijven bewijzen dat ze relevant zijn voor het Groot-Brittannië van de 90’s. Terwijl Diana en Charles een mediaoorlog voeren, begint de koninklijke fundering te versplinteren…

 

Nieuw seizoen

Manifest

Seizoen 4 - Deel 1 vanaf 4 november 2022

Goed nieuws voor kijkers van de mysterieuze dramaserie Manifest.

In augustus 2021 werd de serie na 3 seizoenen geannuleerd door NBC, maar Netflix nam de rechten over en produceerde toch een 4e seizoen. Op 4 november 2022 komt het eerste deel van seizoen 4 van Manifest online te staan.

In seizoen 4 gaat het verhaal van de overlevenden van Vlucht 828 verder. Seizoen 4 is het laatste seizoen van deze spannende serie.

Nieuwe serie

DS's Legends of Tomorrow

Seizoen 7 vanaf 4 november 2022

DS’s Legends of Tomorrow is een serie over een team van superhelden en schurken die de wereld moeten redden van het kwaad. In seizoen 7 gaat dit vecht verder. Dit is tevens ook het laatste seizoen van deze science fiction serie.

Het 7e seizoen is op 13 oktober 2021 in première gegaan op The CW en komt vanaf vrijdag 4 november 2022 ook op Netflix te staan.

Nieuwe serie

Behind Every Star

Seizoen 1 vanaf 8 november 2022

Behind Every Star is een komische dramaserie uit Korea die vanaf 8 november 2022 online komt te staan.

Deze serie met Lee Seo-Jin, Kwak Sun-Young en Seo Hyun-woo in de hoofdrol volgt de medewerkers van een talentmanagementbureau.

De medewerkers moeten hun beroemde klanten tevreden houden en helpen schitteren, terwijl ze kampen met botsingen onderling en kantoorpolitiek….

Nieuwe serie

Ancient Apocalypse

Seizoen 1 vanaf 11 november 2022

Op 11 november komt het eerste seizoen van Ancient Apocalypse op Netflix te staan.

Deze Britse documentaire volgt journalist Graham Hancock, terwijl die de wereld rond reist op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.

Graham Bruce Hancock publiceerde 12 boeken over oude beschavingen en gaf bijvoorbeeld een interview bij London Real en de wereldberoemde podcaster Joe Rogan.

Op 11 november kunnen we meer te weten komen over zijn bevindingen door de Netflix Original Ancient Apocalypse…

Nieuwe serie

1899

Seizoen 1 vanaf 17 november 2022

1899 is een nieuwe Netflix Original uit 2022, die vanaf 17 november te zien is.

Deze Duitse mysterieuze dramaserie is geschreven door Baran Bo Odar en Jantje Friese, die eerder scenario’s van Dark schreven.

Deze serie volgt de passagiers van een migrantenstoomschip die Londen verlaten om een nieuwe leven te beginnen in New York.

Vol hoop en dromen over een nieuwe eeuw en hun toekomst in het buitenland, komen ze een ander migrantenschip tegen. Dit zorgt ervoor dat hun reis een onverwachte wending neemt.

Wat ze vervolgens aan boord van het migrantenschip vinden, verandert hun reis naar het beloofde land in een verschrikkelijke nachtmerrie…

Nieuw seizoen

Élite

Seizoen 6 vanaf 18 november 2022

Op 18 november komt ook het 6e seizoen van Élite op Netflix te staan.

Deze Spaanse misdaadserie over drie studenten uit de arbeidersklasse die naar een elitaire school gaan, begon in 2018 en heeft vanaf 18 november dus al 6 seizoenen!

Nieuw seizoen

Blood & Water

Seizoen 3 vanaf 25 november 2022

Ook de Zuid-Afrikaanse serie Blood & Water krijgt in november een nieuw seizoen. Op 25 november komt seizoen 3 online te staan.

Deze Netflix Original volgt Puleng Khumalo, een nieuwe leerling van een privéschool in Kaapstad.

Phuleng wordt al snel bevriend met Fikile Bhele, die een ”influencer” is. Samen beleven ze allerlei avonturen. Ze feesten hard en komen in contact met de verkeerde mensen – en de politie.

Daarnaast is Phuleng bezig met het verzamelen van bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is, die na haar geboorte is ontvoerd…