Nieuwe Temptation Island op Videoland

Videoland komt met een nieuwe Temptation Island serie! Het wordt Temptation Island 2.0, die exclusief op Videoland te zien is. De afleveringen zijn dus alleen online te volgen.

De nieuwe serie wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder Cabau en Youtuber Kai Gorgels. Het wordt geen vervanging van de ”gewone” Temptation Island van RTL5

Over Videoland’s Temptation Island

Deze nieuwe reality-serie wordt opnieuw dé ultieme relatiebeproeving! De serie volgt 4 koppels die samen naar het prachtige Mexico gaan. Hier leven ze 2 weken gescheiden van hun partner. De beproeving begint pas écht wanneer ze gezelschap worden gehouden door 8 sexy singles, die helemaal niks te verliezen hebben. Is hun de relatie van de koppels sterk genoeg voor deze nieuwe Videoland serie?

Wanneer komt de nieuwe Temptation Island op Videoland te staan?

Momenteel staan seizoen 1, 2 en 3 al op Videoland. Deze zijn allemaal online te volgen. De exclusieve Videoland-serie komt op 7 juni 2018 online te staan. Waarschijnlijk komen de afleveringen niet in één keer op Videoland te staan, maar komt er iedere week een nieuwe aflevering bij.