Twee seizoenen van Marvel’s Agent Carter zijn vanaf 15 februari te zien op Videoland!

Ben jij fan van de films en series die zich afspelen in het Marvel-universum? Goed nieuws, want vanaf 15 februari zijn twee seizoenen van de serie Marvel's Agent Carter te zien bij Videoland...

Marvel’s Agent Carter

In Marvel’s Agent Carter (ook wel bekend als Agent Carter) draait het om de alleenstaande agente Peggy Carter die het nog steeds moeilijk heeft met de dood van Captain America.

Maar dan biedt Howard Stark uitkomst. Samen met Peggy en zijn butler Edwin Jarvis onderzoeken zij de geheimzinnige organisatie Levathian. Deze organisatie verkoopt wereldwijd dodelijke wapens aan de hoogste bieder…

Van Stephen McFeely en Christopher Markus

De actieserie Marvel’s Agent Carter komt uit de koker van Marvel Studio’s en speelt zich af in het Marvel universum. Stephen McFeely en Christopher Markus bewerkten dit tot een tv-serie. Daarbij lieten ze zich inspireren door de films Captain America: The First Avenger en Captain America: The Winter Soldier.

De serie was voor het eerst te zien op 6 januari 2015 op de Amerikaanse zender ABC.

Uitstekende recensies, maar toch gecanceld

Maar hoewel de serie uitstekende recensies kreeg, werd het nooit de gedroomde tv-hit voor ABC. Nadat de kijkcijfers maar bleven dalen, cancelde de zender de serie. Een derde seizoen zit er dan ook niet meer in.

Twee seizoenen van Marvel’s Agent Carter zijn vanaf donderdag 15 februari te zien op Videoland.