3 seizoenen van McLeod’s Daughters vanaf 22 februari online te volgen

McLeod's Daughters is een populaire dramaserie uit Australië, die in meer dan 100 landen is uitgezonden. Op 22 februari 2018 is deze serie terug in Nederland. Op 22 februari zet Videoland seizoen 1 tot en met 3 online!

Gebaseerd op de film uit 1996

McLeod’s Daughters, die we ook kennen als Dovers Run of McLeod’s, is bedacht door Posie Graeme-Evans en Caroline Stanton. Deze televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996.

Uitgezonden in meer dan 100 landen

De televisieserie van Hallmark Channel begon in 2001 en werd een succes. Bij elkaar werd de serie genomineerd voor meer dan 40 Logie Awards!

In 2003 werden de afleveringen in meer dan 100 landen uitgezonden, waardoor McLeod’s Daughters overal ter wereld fans kreeg. In Nederland werden de rechten gekocht door Net5. Daarnaast zijn er afleveringen uitgezonden door RTL5.

Het verhaal

De McLeod’s zijn al vele generaties eigenaar van de Dover’s Run, een enorme ranch in Zuid-Australië. De ranch is steeds overgegaan van vader op zoon, maar wordt nu overgedragen op de zussen Claire en Tess.

De zussen wonen sinds hun kindertijd gescheiden van elkaar. Tess woonde met haar moeder in de stad en Claire woonde met haar vader op de ranch. Wanneer hun vader overlijdt, krijgen de zussen ieder een deel van de ranch.

Claire runt de boerderij met 5 knechten als Tess terugkomt naar de ranch. Claire heeft het gevoel dat Tess terugkomt voor de erfenis. Langzaam groeien de zussen meer naar elkaar toe. Wanneer hun stalknechten door een incident worden ontslagen, moeten de zussen de ranch zelf gaan runnen. Ondertussen zoeken ze balans in hun leven…

In februari op Videoland

In februari 2018 zet Videoland 3 seizoenen online. Deze 3 seizoenen hebben samen 74 afleveringen van zo’n 45 minuten. Het is nog niet bekend of de overige 5 seizoenen later ook op Videoland komen te staan.

Alle nieuwe Videoland series: februari 2018