3 seizoenen van Guidance zijn vanaf 12 januari te zien op Videoland

Wie zit achter de verspreiding van de scandaleuze foto's van het populairste meisje van de school? Dat is de grote vraag in de Amerikaanse tienerserie Guidance. De 3 seizoenen zijn vanaf vrijdag 12 januari te zien op Videoland...

Guidance

In Guidance zijn er schokkende foto’s van het populairste meisje van de school verspreid op social media. Wat is er gebeurd? Dat wordt duidelijk in de sessies van het meisje, Miriam, met de schoolmentor Anna.

Anna zal haar eigen onzekerheid opzij moeten zetten als zij de jongeren wil leren kennen en wil ontdekken wie achter de verspreiding van deze foto’s zit.

Is het de knapste jongen van de school, de mean girl, de streber, het buitenbeentje of toch Miriam zelf?

GO90

Guidance is een Go90-serie uit 2015. Bekah Brunstetter (produceerde ook afleveringen van This Is Us en American Gods) schreef de serie.

AWESOMENESS TV

De serie werd geproduceerd door Awesomeness TV. Dit bedrijf maakte ook onder meer de webseries Zac & Mia en Freakish. Deze series zijn al te zien op Videoland. Hun webserie T@gged is vanaf 30 januari te zien op Videoland.

Vervolg

Tienerserie Guidance sloeg aan bij de doelgroep en er volgden nog 2 seizoenen. Deze 2 reeksen hebben een nieuwe cast en nieuwe verhaallijnen. De 3e reeks startte op 29 augustus 2017.

Op 12 januari 2018 zet Videoland alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 3 online.