4de en laatste seizoen van Crazy Ex-Girlfriend

De romantische komedieserie Crazy Ex-Girlfriend krijgt een 4de seizoen! Het 4de seizoen wordt waarschijnlijk meteen het laatste seizoen…

Over The Crazy Ex-Girlfriend

Deze televisieserie volgt Rebecca Bunch, gespeeld door Rachel Bloom. Rebecca is succesvol, gedreven en gek. Ze zegt haar partnerschap bij een prestigieus advocatenkantoor in New York op, om te zoeken naar echte liefde. Ze verhuist naar Californië om het hart van Josh te veroveren, een man waardoor ze ooit is gedumpt. Hier is ze nooit echt overheen gekomen, vandaar dat ze een nieuwe poging doet…

Rachel Bloom

Maandag werd bekend dat de serie een nieuw seizoen gaat krijgen. Actrice Rachel Bloom twitterde ”Ik heb net mijn wifi aangezet tijdens onze vlucht naar Chicago en ik zie nu dat de serie vernieuwd is voor een laatste seizoen”.

Golden Globe

Rachel Bloom mocht in 2016 een Golden Globe in ontvangst nemen voor haar hoofdrol als Rebecca Bunch. In 2017 werd ze genomineerd voor een Golden Globe. Daarnaast won de serie 2 Primetime Emmy’s. Ondanks het succes voor de hoofdrolspeelster en de overige Awards, is de serie geen kijkcijferhit.

Wanneer komt seizoen 4 op Netflix?

Momenteel staan seizoen 1 tot en met 3 op Netflix. Deze hebben samen 44 afleveringen. Je hebt alle afleveringen bekeken in 1 dag, 7 uur en 32 minuten!

Omdat seizoen 1 tot en met 3 ook al op Netflix staan, verwachten we dat het 4de seizoen ook online komt te staan. Wanneer seizoen 4 in première gaan én wanneer deze op Netflix komt te staan is nog niet bekend.