5 redenen om Outcast nu te kijken

Outcast gaat over Kyle Barnes, een man die sinds zijn jeugd bezeten is. Nu hij ouder is, zoekt hij antwoorden én verlossing. Zijn zoektocht leidt hem naar een dominee uit West Virginia, die gelooft dat hij een heilige oorlog tegen kwaadaardige machten uitvecht.

Wanneer Kyle zich afzondert van zijn geliefden, uit angst dan hen iets overkomt, begint hij geheimen uit zijn verleden te ontrafelen. Wat hij ontdekt kan het lot van de gehele mensheid bepalen!

Outcast is een populaire serie uit 2016 van de zender CineMax. Deze spannende serie zou zomaar eens je nieuwe obsessie kunnen worden. Hier zijn 5 redenen om deze serie nu te gaan kijken...

Koning van comics

Reden 1 is meteen een hele goede reden. Outcast is namelijk gebaseerd op stripboeken van Robert Kirkman, de koning van comics! De gigantische succesvolle serie The Walking Dead én de spin-off Fear the Walking Dead zijn ook gebaseerd op zijn stripboeken.

Al 20 afleveringen

Deze topper is begonnen in 2016 en heeft momenteel 2 seizoenen met 20 afleveringen. Deze 20 afleveringen zijn allemaal On Demand te volgen met KPN Play. Dit zijn maar liefst 649 minuten aan kijkplezier!

De cast

Outcast heeft een zeer indrukkende cast. Patrick Fugit heeft de hoofdrol als Kyle Barnes. Patrick speelde eerder in de film Gone Girl uit 2014.

Naast Patrick zien we Kate Lyn (House of Cards) als Allison Barnes, Reg E. Cathey (House of Cards en The Wire) als Byron Ciles en Wrenn Schmidt (Boardwalk Empire) als Megan Holter. De Britse acteur Philip Glenister speelt dominee John Anderson. Philip kennen we bijvoorbeeld van The Level en Prey.

Serie is écht eng

Leg maar vast wat kussens neer om jezelf achter te verstoppen. Outcast is écht eng. Deze horror serie jaagt je de stuipen op het lijf en bevat gruwelijke én angstaanjagende beelden.

Realistischer verhaal

De kansen op een zombie-apocalypse uit The Walking Dead zijn 0. Robert Kirkman eindigde zijn stripboek met een brief. Hierin staat dat Outcast is ontstaan uit een verlangen om een écht, episch horrorverhaal te creëren, met een dreiging die realistischer is voor ”de echte wereld” dan een zombie-apocalypse.

Outcast is hier om te blijven

In het huidige televisielandschap gaat het om kijkcijfers. Veel series worden na 1 seizoen geannuleerd. Outcast is hier om te blijven! CineMax geloof in deze productie. Het is zeldzaam dat een zender zoveel vertrouwen heeft in een serie, maar CineMax weet dat het met Outcast een ruwe diamant in handen heeft.