Aanrader: Marvel serie The Gifted vanavond te zien op FOX!

Een van de series waar we dit najaar het meest naar uitkijken is de gloednieuwe Marvel-serie The Gifted.

Vanavond is de serie - die is verbonden met het X-Men universum - te zien op FOX. Samen met een aantal fans waren we aanwezig bij de première in Amsterdam!

The Gifted

In The Gifted raakt het leven van de familie Strucker in een stroomversnelling wanneer de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten. Maar dan komen deze bijzondere eigenschappen aan het licht en moet het gezin noodgedwongen vluchten voor de mutanten-opsporingsdienst, Sentinel Service.

In het nauw gedreven gaan de Strucker’s op zoek naar hun ware identiteit en sluiten zij zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Een gevecht op leven en dood is het gevolg.

Verbonden met het X-Men universum

The Gifted is een Marvel serie en is verbonden met het X-Men universum. De makers hebben al behoorlijk wat ervaring met zowel Marvel- en X-Men-films en series.

X-Men-regisseur Bryan Singer is één van de producers van de serie. Samen met Matt Nix, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Jim Chory. Zij waren ook al verantwoordelijk voor ‘Marvel’s Jessica Jones’, ‘Marvel’s Daredevil’, ‘X-Men: Apocalypse’ en ‘X-Men: Days of Future Past’. Matt Nix is ook de showrunner van The Gifted…

Meteen veel actie!

Samen met de fans keken we naar de 1ste aflevering. De reacties waren enthousiast. ‘Meteen veel actie’ en ‘goede special effects’ kwamen voorbij. Net als ‘vette serie’ en ‘het bleef spannend.’ Onze conclusie? Je moet deze serie zeker kijken!

Première in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten was de eerste aflevering van The Gifted te zien op 2 oktober 2017 op de Amerikaanse zender FOX. De reviews waren ook in de VS goed. De kijkcijfers waren dan weer niet torenhoog, maar wel oké. Zo’n 4,8 miljoen Amerikanen stemden af op de serie. Een prima begin voor The Gifted!

The Gifted is vanavond te zien om 22.00 op FOX.