ABC verlengt Designated Survivor

ABC's Designated Survivor wordt verlengd met een tweede seizoen. Designated Survivor is een populaire serie met Kiefer Sutherland in de hoofdrol...

Tom Kirkman als Designated Survivor

In deze spannende televisieserie zien we Tom Kirkman. Hij is minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling. Hij staat op het punt om te worden ontslagen.

Dan wordt er een aanslag gepleegd tijdens de State of Union. Omdat Tom afwezig is bij deze bijeenkomst, overleeft hij de aanslag. Omdat de president en alle ministers zijn overleden, wordt Tom met onmiddellijke ingang president van de Verenigde Staten!

Hij wil de daders achter de aanslagen pakken, maar ziet niet dat deze aanslag pas het begin is van wat komen gaat!

Populaire Netflix serie

Ondanks de tegenvallende kijkcijfers op ABC, is Designated Survivor populair op Netflix. Deze serie staat op 6 in het overzicht met de Beste Netflix series uit 2016. Daarnaast is deze serie terug te vinden in het overzicht van Beste Netflix series ooit!

Wanneer komt seizoen 2 op Netflix?

Vanaf 21 september 2016 zijn de 1ste 10 afleveringen van seizoen 1 online gezet. De overige 12 afleveringen staan sinds 15 maart 2017 op Netflix.

Het is nog onbekend of seizoen 2 ook 22 afleveringen gaat hebben. Daarnaast weten we nog niet wanneer seizoen 2 wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.