Amazon Prime lanceert 10 november 3 veelbelovende nieuwe tv-pilots!

10 november is het zover: dan lanceert Amazon als onderdeel van het pilotprogramma 3 nieuwe pilots. Op basis van dit programma heeft Amazon al enkele bekroonde en populaire series gemaakt. En ook deze pilots klinken veelbelovend.

Hieronder kun je kennismaken met 3 nieuwe pilots die onderdeel zijn van Amazon’s Fall 2017 Pilot Season en beschikbaar zijn vanaf 10 november op Amazon Prime. Iedere pilot duurt een half uur en als ze aanslaan bij de kijker en - soms ook - de recensenten krijgen ze een vervolg.

Zie het maar als een proef-aflevering...

The Climb

De serie speelt zich af in Detroit en volgt een kantoorassistent die samen met haar beste vriendin alles op alles zet om een internetberoemdheid te worden.

Maker en hoofdrolspeler Diarra Kilpatrick (American Koko, The Last O.G.) en The Mark Gordon Company zijn verantwoordelijk voor deze nieuwe serie.

Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) is de showrunner van de pilot en Chris Robinson (The New Edition Story, ATL) regisseerde de pilot.

Love You More

In Love You More speelt Bridget Everett de rol van Karen Best. Karen heeft een grote persoonlijkheid, een groot hart en een grote voorliefde voor Chardonnay. Een combinatie die soms leidt tot nog grotere fouten met mannen. Ze blinkt uit in haar baan als liefdevolle begeleider in een woongroep voor jonge mensen met Downsyndroom. Dat Karen ook over een dijk van een stem beschikt, blijkt en passant uit de briljante vertolking van fantasy rock songs.

De makers zijn Bobcat Goldthwait (God Bless America) als regisseur en Michael Patrick King (de man achter Sex and the City, The Comeback en 2 Broke Girls) als showrunner.

Sea Oak

De komedieserie Sea Oak draait om tante Bernie, een ingetogen en ongehuwde arbeidersvrouw uit een van de steden in de industriële ‘Rust Belt’, die om het leven komt bij een inval in haar huis. Ze is zo ontevreden met haar leven dat ze terugkomt uit de dood, vastbesloten om het leven te krijgen dat ze nooit heeft gehad. Haar eerste stap is een bezoek aan haar achtergebleven familie, een quasi-stripper en 2 onverschillige nichtjes, om de nodige eisen te stellen.

Sea Oak is een komedie van de gerenommeerde acteur en maker George Saunders (Lincoln in the Bardo), met in de hoofdrol Emmy-winnaar Glenn Close (Damages en The Wife). De serie is geregisseerd door Golden Globe-winnaar Hiro Murai (Atlanta) en geproduceerd door Jonathan Krauss. Naast Krauss zijn ook Murai en Evan Dunsky (Nurse Jackie) uitvoerend producenten.

Vanaf 10 november zijn de 3 pilots te zien op Amazon Prime.