Barry Atsma speelt in Amerikaanse serie The Rook

De Nederlandse acteur Barry Atsma, vooral bekend van Klem, heeft een rol weten te bemachtigen in de Amerikaanse serie The Rook.

Atsma speelde in 2018 in de Britse serie The Split en is in 2019 te zien in een Amerikaanse serie...

Spannende paranormale serie

The Rook is een spannende paranormale serie, die zich afspeelt in Londen. De serie volgt Myfanwy Thom, een vrouw die in een park wakker wordt met allemaal lichamen om haar heen. Haar geheugen is weg omdat ze is gehersenspoeld.

Myfanwy moet vechten om haar verleden bloot te legen en haar positie innemen als hoofd van een geheime, bovennatuurlijke organisatie.

Ze moet dit doen voor de verraders die haar geheugen hebben gestolen, kunnen afmaken waaraan ze zijn begonnen…

Vooraanstaande regisseurs

The Rook is geschreven door Sam Holcroft en Ali Muriel en geïnspireerd door de romans van Daniel O’ Malley. China Moo-Young, Kari Skogland en Sunu Gonera zijn verantwoordelijk voor de regie.

China regisseerde eerder afleveringen van Humans, Thirteen en Call the Midwife.

Kari regisseerde in 2017 en 2018 afleveringen van de hitserie The Handmaid’s Tale. Daarvoor regisseerde ze andere vooraanstaande series, waaronder The Punisher, The Walking Dead en House of Cards.

Sunu Gonera regisseerde in 2018 Snowfall en daarvoor Madam Secretary.

Barry Atsma als Peter van Syoc

De Nederlandse Barry Atsma speelt Peter van Syoc, een charmante en psychotische speler binnen een misdaadorganisatie.

Atsma zal te zien zijn met Emma Greenwell, die de rol van Myfanwy Thomas heeft. Emma speelde hiervoor Mary Cox in The Path en was daarvoor te zien als Mandy Milkovich in Shameless. Ook Adrian Lester heeft een hoofdrol. Adrian speelde eerder Jon Allerton in Trauma en was te zien in Riviera. Olivia Munn, die bekend is van Six, heeft ook een hoofdrol.

Verder zullen we Joely Richardson gaan zien. Deze actrice speelde in 2017 in Emerald City.

Wanneer in The Rook te zien?

The Rook wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door de zender Starz. In Nederland worden de afleveringen exclusief beschikbaar gesteld op Ziggo Movies en Series XL. De serie zal in 2019 in première gaan.