Komt Bassie en Adriaan op Netflix?

Alex Ieden wilde Bassie en Adriaan kijken, maar zag dat deze niet op Netflix stond. Daarop stuurde hij een tweet uit ”Hoeveel retweets om Bassie & Adriaan op Netflix Nederland te krijgen”.

Deze tweet werd gelezen door de 3FM Radio DJ’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen. Samen hebben ze de actie opgezet ”Bassie en Adrian moeten op Netflix”…

On demand kijken op Videoland

In de 3FM-uitzending van woensdag 28 maart 2018 praten Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen met initiatiefnemer Alex. De reden dat Alex Bassie en Adrian op Netflix wil hebben is omdat hij de afleveringen on demand wil  kijken. Alle afleveringen moeten dus achter elkaar te zien zijn.

Je denkt dan natuurlijk direct aan Netflix, maar in Nederland hebben we ook Videoland. Op Videoland staan bijna alle afleveringen van Bassie en Adriaan!

De Geheimzinnige opdrachtgever on demand kijken

Het favoriete seizoen van Alex is ”Bassie en Adriaan en De Geheimzinnige Opdrachtgever”. Deze is op dit moment nog niet online te volgen, maar komt op 15 april 2018 op Videoland te staan. In ”De Geheimzinnige Opdrachtgever” wordt De Baron vrijgelaten uit de gevangen, waarna die wraak wil nemen op Bassie en Adriaan. Die reizen ondertussen door Europa om allerlei mysterieuze opdrachten uit te voeren.

De 3FM DJ vindt ”Bassie en Adriaan en De Verdwenen Kroon” het mooiste seizoen. Deze staat nu al op Videoland en is meteen on demand te bekijken. In dit seizoen steelt De Baron, samen met B2 en Vlugge Jappie, een exclusieve kroon uit een museum. Ze willen losgeld anders smelten ze de kroon om. Ondertussen proberen ze Bassie en Adriaan in de val te lokken.

Komt Bassie en Adriaan op Netflix?

Het leek er even op dat het initiatief van Alex succes zou gaan hebben. Volgens de tweet van Netflix waren ”die clown en acrobaat in de buurt”. Daarna ging er een nieuwe tweet uit waarin werd aangegeven dat Bassie en Adriaan voorlopig niet op Netflix komen te staan.

Alex Ieden kan Bassie en Adriaan on demand kijken

Laten we hopen dat Netflix alsnog van gedachte verandert en alle afleveringen online gaan zetten. Het ziet ernaar uit dat Netflix de afleveringen voorlopig nog niet online gaat zetten. Omdat we vinden dat Alex de afleveringen van Bassie en Adriaan on demand moet kunnen kijken, vergoeden we een Jaar Gratis Videoland voor hem. Je kunt dan meteen beginnen met kijken, Alex.