Cape Town vanaf 20 april op Lumière

Vanaf 20 april kunnen we in Nederland en België kijken naar Cape Town, een misdaadserie uit Duitsland. Lumière brengt deze serie vanaf die datum uit op lumiereseries. Vanaf 24 april is de serie verkrijgbaar op DVD…

Over Cape Town

Deze spannende serie volgt Mat Joubert. Voor zijn vrouw werd vermoord was hij dé beste rechercheur van Kaapstad. Nu is hij cynisch over het leven. Mat krijgt nog één kans. Hiervoor moet hij zijn leven omgooien en in therapie.

Samen met zijn nieuwe partner Sanctus Snook gaat hij de moord op een succesvolle zakenman onderzoeken, die wordt gevonden met een Eistein masker op. Wanneer er nog een moord wordt gepleegd, beseffen de rechercheurs dat er een seriemoordenaar actief is.

Daarbij moeten ze ook nog eens de ontvoering van een topmodel oplossen. De vraag is alleen of Mat zijn verleden achter zich kan laten…

  • [tsk_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=Xd685BCVg4U”]

Dead Before Dying

Deze Duitse televisieserie is gebaseerd op Dead Before Dying, de bestseller van Deon Meyer. De scenario’s zijn geschreven door Anna Tebbe en Mark Needham.

Hoofdrolspelers

De Noorse acteur Trond Espen Seim speelt Mat Joubert. Deze acteur zagen we eerder in Mammonen en de komedieserie Dag.

Boris Kodjoe heeft de rol van zijn partner Sanctus Snook. Deze acteur speelde hiervoor in The Last Man on Earth en Unforgettable.