Eindelijk! Een crossover tussen The Walking Dead en Fear The Walking Dead

Eindelijk komen volgend jaar de werelden van de populaire horrorserie The Walking Dead en spin-off Fear The Walking Dead samen in een crossover. Dat werd afgelopen weekend bekend gemaakt door de bedenker van de serie, Robert Kirkman, op New York Comic-Con...

Crossover

Robert Kirkman kon nog niet onthullen welk personage te zien is in de crossover, maar vertelde wel dat een personage van de ene naar de andere serie gaat. Ook verklapte hij dat ‘dit een grote gebeurtenis gaat worden in de wereld van The Walking Dead.’ Hij verwacht dat deze crossover ergens in 2018 te zien is.

Antwoord op vraag van de fans

Daarmee hebben de makers antwoord gegeven op de vraag van de fans die ze sinds de premiere van prequel ‘Fear the Walking Dead’ in de zomer van 2015 hadden. De fans wilden weten of de werelden van de series ooit bij elkaar zouden komen. Dat is volgend jaar eindelijk het geval.

Niet geheel toevallig

Deze aankondiging komt niet geheel toevallig: het 3e seizoen van Fear The Walking Dead eindigt op 15 oktober, terwijl het 8ste seizoen van The Walking Dead 22 oktober 2017 begint op de Amerikaanse zender AMC. Deze première is meteen de 100-ste aflevering van The Walking Dead.

Achtste seizoen van The Walking Dead

De makers onthulden verder op Comic-con dat er veel zaken uit voorgaande seizoenen terugkomen in het 8ste seizoen van The Walking Dead. Dat het oorlog wordt, is ook al één ding dat zeker is. De groep overlevenden van Rick Grimes gaat de strijd aan met hun vijanden. ‘He’s ready for battle’, zei één van de makers dan ook over Rick Grimes.

Hier alvast een voorproefje van het 8ste seizoen van The Walking Dead:

In Nederland begint het 16-delige achtste seizoen van The Walking Dead op maandag 23 oktober om 22.00 op zender FOX.