De 12 van Oldenheim vanaf 24 mei op Videoland

De 12 van Oldenheim is een nieuwe Videoland serie. Deze Nederlandse serie is gemaakt door Videoland en RTL.

De scenario's zijn geschreven door Lex Passchier. De regie was in handen van Anne van der Linden en Remy van Heugten. Het is een productie van Endemol Shine Nederland.

Vanaf 24 mei is deze dramaserie online te volgen...

De 12 van Oldenheim

De 12 van Oldenheim gaat over de inwoners van het dorp Oldenheim. Het is een klein en saai dorp. De inwoners vormen samen een hechte gemeenschap.

We zien een makelaar met een dubbelleven, een manager van een bank met psychische problemen, een apotheker die zich met illegale dingen bezig houdt én een overspannen docent op de middelbare school van Oldenheim.

In het saaie dorp beginnen plotseling mensen op mysterieuze wijze te verdwijnen, zonder enige aanwijzing. Het begint met de verdwijning van de 16-jarige Nine. De inwoners vinden alleen haar fiets in de sloot, maar Nine is nergens te bekennen. Kort daarna verdwijnt er weer een inwoner van Oldenheim. Dan kan toch geen toeval zijn?

Alle 12 afleveringen online kijken

Sommige series van Videoland krijgen iedere week een nieuwe afleveringen. Alle 12 afleveringen van De 12 van Oldenheim worden in één keer online gezet. Je kunt dus alle afleveringen lekker achter elkaar kijken!

Vooraanstaande acteurs en actrices

In deze Videoland serie zien we veel vooraanstaande acteurs en actrices. Zo zien we bijvoorbeeld Noortje Herlaar. We zagen haar eerder bijvoorbeeld in De Mannen van Dokter Anne en De Zaak Menten.

Fedja van Huêt heeft ook een hoofdrol. Fedja speelde eerder in Nieuwe Buren, De Jacht, Divorce, Overspel en Penoza. Nasrdin Dchar heeft ook een rol. Hij speelde eerder in De Jacht, Zwarte Tulp en Meiden van de Herengracht.