The Bridge Saga

Lumière staat voor spannende crimeseries. Je kent Lumière vooral van populaire Scandinavische series als The Legacy, The Killing, Borgen en natuurlijk The Bridge.

De Detective Weken zijn begonnen bij Lumière! Dit betekent dat je de spannendste series met 15% korting kunt bekijken…

Nu kijken

Online kopen en meteen kijken

Je gaat naar lumiereseries en bekijk de complete collectie met spannende crime series. Je kiest vervolgens één of meerdere series om te kijken.

Ga naar deze serie en klik op ”koop nu voor…”. Je doorloopt vervolgens een aantal eenvoudige stappen en koopt de serie. Je kunt de serie vervolgens op meerdere apparaten kijken!

Aantal aanraders

Op Lumière staan een aantal échte aanraders, die nu dus met korting te bekijken zijn. Hieronder staan een aantal series die je zeker niet mag missen…

The Bridge

The Bridge Saga

The Bridge is misschien wel de spannendste Scandinavische serie ooit. Je kent deze serie misschien als Bron of Broen, de Zweedse en Deense titel. Deze misdaadserie is bedacht door Hans Rosenfeldt en sinds 2011 te zien.

De complete serie is nu te zien op Lumière. Dit zijn 4 seizoenen met bij elkaar 38 afleveringen van zo’n 60 minuten! Je kunt de complete serie dus achter elkaar kijken.

Wanneer op de Øresundbrug tussen Denemarken en Zweden een lichaam wordt gevonden, moeten de Deense en Zweedse politie gedwongen samenwerken. Daarna volgen een aantal vreselijke gebeurtenissen elkaar op. Het is aan de Deense Martin Rodhe en de Zweedse Saha Nóren om de misdaden op te lossen…

The Bridge kijken

Gomorra

Gomorra

Gomorra is een ruige misdaadserie uit Italië. Deze misdaadserie is gebaseerd op de publicaties van Roberto Saviano, die sindsdien continu wordt beveiligd. De productie was in handen van Stefano Solima.

De complete serie is nu te volgen via Lumière. Deze populaire serie heeft inmiddels 3 seizoenen met in totaal 36 afleveringen.

De serie volgt Pietro Savastano, één van de beruchtste maffioso van de Napolitaanse maffia en zijn rechterhand Ciro Di Marzio. De misdadigers komen terecht in een ruige machtsstrijd, waarbij ze nooit weten of ze de volgende dag wel wakker worden…

Gomorra kijken

Nobel

Nobel

Nobel is een Noorse serie uit 2016, die geschreven door is Mette M. Bølstad en Stephen Uhlander. Deze serie is zó succesvol dat die in 2016 een Prix Europa voor ”Beste mini-serie”.

Het complete eerste seizoen, bestaande uit 8 afleveringen van zo’n 45 minuten, is nu te volgen op Lumière. Je koopt ook deze serie met 15% korting!

Nobel is een spannende dramaserie over de betrokkenheid van Noorwegen bij de oorlog in Afghanistan. De serie volgt Eurling, die na een traumatisch verblijf in Afghanistan terugkeert naar Noorwegen. Hier krijgt hij de opdracht om een man te doden. Hij ontdekt dat deze opdracht nooit van de inlichtingendienst kwam en hij is gebruik in een politiek machtsspel…

Nobel kijken

Springvloed

Springfloden Springvloed

Springvloed is een Zweedse misdaadserie uit 2016, die helemaal op Lumière te zien is. Deze Scandinavische serie is gebaseerd op detectives van Cilla en Rolf Börjlind.

In 1987 wordt er een moord gepleegd. Rechercheur Tom Stilton heeft vrijwel geen aanknopingspunten. De identiteit van het slachtoffer is onbekend, er is geen motief én de dader is spoorloos. Tom raakt geobsedeerd door de moord, maar deze blijft onopgelost.

Meer dan 20 jaar later zit Olivia op de politieopleiding, waarvoor ze oude moordzaken moet onderzoeken. Ze kiest voor de moordzaak uit 1987. Ze wil in contact komen met Tom, maar die is spoorloos verdwenen…

Springvloed kijken

Rebecka Martinsson

Rebecka Martinsson

Rebecka Martinsson is een Zweedse dramaserie, die in 2017 in première is gegaan. Deze serie is gebaseerd op 4 bestsellers van Åsa Larsson. Je kunt het eerste seizoen kijken bij Lumière. Je kunt de eerste 20 minuten zelfs gratis kijken.

Nadat een oude vriendin van Rebecka overlijdt, keert ze terug naar de plaatst waar ze opgroeide. Aangekomen in het geboorteplaats in het Noorden van Kiruna, ontdek ze dat haar vriendin is vermoord!

Rebecka wil pas terugkeren naar Stockholm, nadat de moordenaar is gepakt. Samen met rechercheur Anna Maria Mella en Sven-Erik Stålnacke gaat ze op zoek naar de moordenaar, die op ieder moment opnieuw kan toeslaan…

Rebecka Martinsson kijken

Dicte

Dicte

Dicte is een drama– en misdaadserie uit Denemarken, die sinds 2013 te zien is. Deze gebaseerd op romans van Elsebeth Egholm. Je kunt seizoen 1 tot en met 3 nu kijken.

Dicte Svendsen keert na haar scheiding terug naar haar geboortestad Århus. Samen met haar dochter Rose gaat ze buiten de stad wonen.

Dicte start als misdaadjournalist. Ze schrijft over misdaden, maar bemoeit zich ook met het oplossen daarvan. Daardoor heeft ze al meteen conflicten met politieman John Wagner…

Dicte kijken

10 spannendste Lumière series

Uiteraard staan er meer goede series op Lumière. Check alle series die in de Detective Weken met 15% korting te bestellen zijn óf bekijk onze top 10 met beste Lumière series…

Beste Lumière series

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!