De eerste beelden van het zesde seizoen van House of Cards zijn bekend!

Veel kijkers vroegen zich af hoe de makers van de Amerikaanse Netfllix-serie House of Cards in het zesde en laatste seizoen van de serie met het ontslag van Kevin Spacey zouden omgaan. De eerste beelden die zijn vrijgegeven zijn veelzeggend...

Eerte beelden van het zesde seizoen

In de eerste beelden die zijn vrijgegeven is er veel drukte in het Witte Huis. Uiteindelijk zien we The Oval Office. Claire Underwood (Robin Wright) is de persoon die op de stoel zit en zich omdraait met de woorden ‘we’re just getting started.’

Dat is veelbelovend. Vooral omdat de video wordt afgesloten met de tekst ‘Hail to the Chief.’

Succes

Bedenker en schrijver Beau Willimon baseerde de Amerikaanse Netflix-serie House of Cards op de gelijknamige Britse serie uit 1990.

Het 1ste seizoen was vanaf 1 februari 2013 te zien op Netflix en werd 1 van de 1ste hitseries op het streaminglatform.

House of Cards kreeg uitstekende reviews van recensenten die vooral veel lof hadden voor de politieke intriges, de vileine personages en het acteerwerk van hoofdrolspelers Kevin Spacey en Robin Wright.

Kevin Spacey ontslagen

Maar het ging mis toen hoofdrolspeler Kevin Spacey tijdens het zogenoemde #MeToo schandaal door een andere acteur werd beschuldigd van aanranding. Al snel volgden meerdere acteurs met soortgelijke beschuldigingen en Netflix besloot Spacey te ontslaan.

Het zesde seizoen

Ook kondigde Netflix aan dat het zesde seizoen meteen het laatste seizoen van de serie werd. Robin Wright – die in de serie de rol van Claire Underwood speelt – is dit keer de hoofdpersoon. Greg Kinnear en Diane Lane zijn nieuwe gezichten in dit seizoen.

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards is ergens in 2018 op Netflix te zien.