De Luizenmoeder 2018

De Luizenmoeder is op 14 januari 2018 begonnen en groeide uit tot een gigantisch succes. Daarom is nu officieel besloten dat er een 2de seizoen komt, iets waar veel Nederlandse blij mee zullen zijn…

Over De Luizenmoeder

Deze Nederlandse serie is geschreven door Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Eva Aben. Jan Albert De Weerd had de regie in handen.

De televisieserie speelt zich af op een basisschool, een bijzondere mini-maatschappij met eigen regels, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, tienminutengesprekken én luizenmoeders. Veel ouders met kinderen op de basisschool zich herkennen in deze televisieserie.

De Luizenmoeder volgt Hannah. Haar dochter zit op basisschool De Klimop. Wanneer ze haar dochter naar school brengt wordt ze geconfronteerd met deze bijzondere mini-maatschappij. Op de basisschool ontmoet ze de vreemde juf Ank, de onsmakelijke directeur Anton én de ”moedermaffia”…

Vlaamse spin-off

De rechten van De Luizenmoeder zijn verkocht aan Lecter Media, een productiehuis uit België. Hierdoor kunnen we een Vlaamse serie verwachten, die gebaseerd is op De Luizenmoeder!

3.5 miljoen kijkers voor aflevering 4!

Momenteel zijn er pas 4 van de 10 afleveringen uitgezonden, maar de serie breekt nu al records. De eerste aflevering had 750.000 kijkers. Aflevering 2 had 1.4 miljoen kijkers en naar aflevering 3 keken 2.4 miljoen mensen.

De 4de aflevering trok bijna 3.5 miljoen kijkers! Hierdoor heeft de komedieserie mogelijk een record gebroken voor NPO3 en Nederland 3 van de afgelopen 20 jaar!

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER