De nieuwe serie ‘Future Man’ is vanaf 1 maart te zien op Videoland!

Na ‘The Handmaid’s Tale’ en ‘Freakish’ is er vanaf 1 maart weer een Hulu Original serie bij Videoland te zien. Maak kennis met Future Man. En in deze serie van Seth Rogan en Evan Goldberg speelt Josh Hutcherson (The Hunger Games) de hoofdrol...

Future Man

Josh Futturman (Hutcherson) is één van de beste gamers ter wereld, maar hij woont nog thuis bij zijn ouders, Gabe (Ed Begley Jr.) en Diane (Glenne Headly), en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum.

Zijn gebrek aan sociale vaardigheden, een laag zelfbeeld en een onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars. Dit is een videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert.

Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas verslaat, wordt hij bezocht door de ‘fictieve’ personages van het spel, Tiger (Eliza Coupe) en Wolf (Derek Wilson, ‘Preacher’).

Zij zijn echte krijgers die zijn teruggestuurd zijn uit een verwoeste toekomst. Zij moeten hem rekruteren om de mensheid te redden van een dodelijke invasie van een superras…

Seth Rogan en Evan Goldberg

‘Future Man’ is geproduceerd door Seth Rogan (ook onder meer bekend van de film ‘Bad Neighbours’) en Evan Goldberg. Goldberg produceerde met Rogan films als ‘Sausage Party’ (2016), ‘This Is the End’ (2014) en ‘The Interview’ (2013).

De serie was voor het eerst te zien op 14 november 2017 op het streamingplatform Hulu.

Tweede seizoen

De serie kreeg redelijk positieve reviews van recensenten en ook de kijkers waren enthousiast. Op 8 januari 2018 werd er dan ook aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Dat seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Vanaf 1 maart 2018 is de serie Future Man te zien op Videoland.