De trailer van de gloednieuwe thrillerreeks Deep State is nu te zien!

Vanaf april 2018 is de gloednieuwe thrillerreeks Deep State te zien op FOX. De trailer is ook vrijgegeven. En de explosieve beelden beloven veel goeds...

Deep State

In 8 afleveringen neemt de serie Deep State de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht.

Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken.

Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

Bekijk hier de vrijgegeven beelden met de eerste explosieve beelden:

Van Matthew Parkhill en Simon Maxwell

De makers hebben al hun sporen verdiend in de film- en tv-wereld. Matthew Parkhill (bekend van ‘Rogue’) en Simon Maxwell (‘American Odyssey‘) bedachten deze nieuwe serie. Parkhill is eveneens de showrunner en regisseerde 4 van de 8 afleveringen. Samen met Steve Thompson (‘Sherlock’ en ‘Doctor Who’) – schreef het tweetal de scenario’s.

Met Mark Strong

De cast bestaat onder anderen uit Mark Strong (Zero Dark Thirty, Kingsman-The Golden Circle), Joe Dempsie (Game of Thrones, Skins), Karima McAdams (Vikings), Alistair Petrie (The Night Manager, Rogue One), Lyne Renée (Split) en Pip Torrens (The Crown).

Eigen productie van FOX

‘Deep State’ is overigens de eerste volledig eigen productie van FOX Networks Group Europe & Africa en gaat in april 2018 in 50 landen in première.

‘Deep State’ is vanaf april te zien op FOX.