The Handmaid’s Tale 2 keert 25 april terug (en de trailer is nu ook te zien)

The Handmaid's Tale. Het is één van de succesvolste, nieuwe series van het afgelopen seizoen. De serie kreeg dan ook een tweede seizoen.

Op 25 april keert de serie terug op Hulu. De trailer is nu te zien...

Vanaf 25 april nieuwe afleveringen

Dit nieuws werd aangekondigd door streamingplatform Hulu. Het platform onthulde niet alleen de datum van de terugkeer, 25 april, maar gaf ook meteen de trailer vrij.

Ook maakten ze bekend dat het tweede seizoen uit 13 afleveringen zal bestaan. Op 25 april zullen de eerste 2 afleveringen online staan op Hulu. Daarna volgt iedere woensdag een gloednieuwe aflevering.

Het tweede seizoen

In de nieuwe trailer van het tweede seizoen wordt een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe reeks.

Inmiddels is Offred (Elizabeth Moss) zwanger en zet ze alles op alles om te zorgen dat haar baby straks niet opgroeit in Gilead.

The Handmaid’s Tale

Na een verwoestende burgeroorlog draait het in de serie ‘The Handmaid’s Tale’ om Gilead, een totalitaire samenleving waar nog maar weinig vrouwen vruchtbaar zijn.

De vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn worden ontdaan van al hun rechten. Ze moeten speciale kleding en kappen dragen én worden gedwongen tot seksuele dienstbaarheid.

Nadat June (Elizabeth Moss) is ontdaan van haar rechten, is haar nieuwe naam ‘Ofredd.’ Deze naam verwijst naar ”Of Fred”, de naam van haar commandant. Fred Waterford en zijn vrouw dwingen haar tot seksuele dienstbaarheid, in de hoop dat ze zwanger raakt.

June probeert te overleven in een extreem gevaarlijke samenleving. De kleinste misstap kan haar dood betekenen. Maar ze heeft maar 1 doel: haar dochter vinden.

Het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale is vanaf 25 april 2018 te zien op Hulu. Waarschijnlijk zullen de nieuwe afleveringen daarna snel volgen op Videoland in Nederland.