Designated Survivor gaat verder in maart!

Designated Survivor is een populaire Netflix serie uit 2016. De eerste aflevering was te zien op 29 september 2016. Het is een enorm populaire serie!

Na 10 afleveringen bleven we met een leeg gevoel achter, maar er is goed nieuws!

Op 15 maart 2017 gaat seizoen 1 van Designated Suvivor weer verder!

Designated Survivor

Designated Survivor gaat over Tom Kirkman. Hij is minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling en staat op het punt om te worden ontslagen.

Dan wordt er een aanslag gepleegd tijdens de State of Union, waar Tom afwezig is. Door zijn afwezigheid overleeft hij de aanslag.

Omdat hij de enige overlevende minister is, wordt hij met onmiddellijke ingang dé president van Amerika. Hijzelf én de Amerikaanse bevolking twijfelt over zijn nieuwe functie.

Tom wil de daders achter de aanslag zo snel mogelijk oppakken. Hij heeft alleen niet in de gaten dat de aanslag op de State of Union pas het begin is van wat komen gaat…

Beste Netflix serie

Designated Survivor is een spannende serie met een geweldige hoofdrolspeler. Kiefer Sutherland speelt Tom Kirkman. We kennen deze acteur natuurlijk van 24.

We zijn enthousiast over deze serie. Daarom staat deze serie hoog in het overzicht met beste Netflix series uit 2016.

Het mooie is dat de regeling van de zogenaamde Designated Survivor of Designated Successor echt bestaat. Je gaat als kijker helemaal meeleven met Tom Kirkmam.

Nieuwe afleveringen op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 kunnen we verder kijken. Het volledige 1ste seizoen van Designated Survivor heeft 22 afleveringen. Het is nu nog onduidelijk of er een tweede seizoen gaat komen.