Een derde seizoen van Shooter is onderweg!

Kijk je graag naar de Amerikaanse serie Shooter? De Amerikaanse zender USA Network heeft onlangs een derde seizoen besteld van deze populaire Amerikaanse serie.

Meer afleveringen

Het derde seizoen zal waarschijnlijk bestaan uit 13 afleveringen. Het tweede seizoen telde maar 8 afleveringen. Dit was vooral te wijten aan een ongeluk waardoor hoofdrolspeler Ryan Philippe zijn been brak.

Inmiddels is Philippe weer volledig hersteld en kan er weer volop gefilmd worden. Naar verluidt begint het derde seizoen dan ook waar het tweede seizoen is geëindigd.

Succes

Actie– en dramaserie Shooter is gebaseerd op het boek Point of Impact van Stephen Hunter en op de gelijknamige film uit 2007. John Hlavin (ook de man achter de serie Trust me) bedacht en schreef de serie.

Shooter ging in première op 15 november 2016 op de Amerikaanse zender USA Network. De recensenten reageerden verdeeld op de serie, maar veel kijkers konden Shooter wel waarderen.

Ook kocht Netflix de rechten van de serie. Wereldwijd stemden veel mensen vervolgens af op Shooter. Een derde seizoen was dan – ondanks het ongeluk van Ryan Philippe – ook te verwachten.

De opnames van het derde seizoen van Shooter starten in januari 2018 in Los Angeles.