Eindelijk! De eerste trailer van de Netflix-serie Godless is te zien

We hebben er maanden naar uitgekeken, maar eindelijk heeft Netflix de eerste officiële trailer voor Godless vrijgegeven. Vanaf 22 november is deze nieuwe 7-delige serie op 22 november op Netflix te zien!

Godless

In Godless zinnen de beruchte crimineel Frank Griffin (Jeff Daniels) en zijn bende op wraak wanneer Roy Goode (Jack O’Connell), een voormalig bendelid, de groep heeft verraden.

Op de vlucht voor de bende zoekt Roy zijn heil bij de geharde weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery), die zelf verbannen is en in het door vrouwen geregeerde mijndorpje La Belle woont.

Wanneer de inwoners horen dat Griffin hun kant op komt, verenigen alle vrouwen zich tegen de moordzuchtige bende en vormen een krachtig en meedogenloos front…

Scott Frank en Steven Soderbergh

De Netflix Original serie Godless is een 7-delige westernserie die vanaf 22 november te zien is op Netflix.

Godless werd bedacht door Scott Frank en Steven Soderberg (kun je kennen van films als Erin Brokovich en Magic Mike en een serie als The Knick). Scott Frank (bekend van films als Minority Report en The Wolverine) schreef en regisseerde de serie. Oscarwinnaar Steven Soderbergh en Casey Silver werkten ook weer mee als executive producers.

Indrukwekkende cast

Naast bekende makers, heeft Godless ook een indrukwekkende cast. Zo kennen we Jeff Daniels nog van een serie als The Newsroom en speelde Michelle Dockery jarenlang één van de hoofdrollen in de gerenommeerde Britse serie Downton Abbey.

Maar er zijn meer bekende gezichten: denk aan Merritt Wever (Nurse Jackie, The Walking Dead), Thomas Brodie-Sangster (Game of Thrones, Love Actually), Jeremy Bobb (The Knick), Scoot McNairy (Batman vs. Superman: Dawn of Justice), Sam Waterston (Law & Order) en Kim Coates (Sons of Anarchy).

Het 7-delige 1ste seizoen van Godless is vanaf 22 november te zien op Netflix