Fargo seizoen 3 op 19 april 2017

Fargo is terug! Deze serie begon op 16 april 2014. De op waarheid gebaseerde serie van FX is een groot succes. Op 19 april 2017 gaat het 3de seizoen in première op FX.

Fargo is gebaseerd op de Oscar-winnende gelijknamige film uit 1996. De serie won in 2015 en 2016 een Golden Globe!

Het is dé populairste Netflix series uit 2014. De serie komt op 20 april 2017 op Netflix te staan...

Nieuw seizoen, nieuw verhaal

Ieder seizoen van Fargo heeft een ander verhaal. Seizoen 3 heeft weer een nieuw verhaal.

Hieronder staat waar seizoen 1 en 2 over gingen én wat het verhaal van seizoen 3 is. Daarnaast staan de 1ste beelden van seizoen 3 online:

Seizoen 1

In seizoen 1 zagen we Lester Nygaard. Hij liep zijn oude pestkop tegen het lijf. Hun confrontatie eindigde voor hem met een gebroken neus in het ziekenhuis. In het ziekenhuis gaat hij, zonder het zelf door te hebben, naast een huurmoordenaar zitten.

Deze huurmoordenaar stelt voor de pestkop te vermoorden en Lester zegt voor de grap dat dat geweldig zou zijn. Later wordt de pestkop echt vermoord.

Daarnaast slaat Lester zijn eigen vrouw dood met een hamer. In paniek rent hij zo hard hij kan tegen een muur. Daarna ontstaat een bizar verhaal…

Seizoen 2

In een restaurant laat de zoon van een maffiafamilie een afrekening compleet uit de hand lopen. Als deze crimineel vervolgens over de weg loopt, wordt hij aangereden door de burgerlijke Peggy.

Samen met haar man Ed probeert ze het ongeluk geheim te houden uit angst voor de maffiafamilie en de politie.

Politieman Lou Solverson wil het misdrijf in het restaurant oplossen en start een onderzoek…

Seizoen 3

Hierboven staan de 1ste beelden van seizoen 3 van Fargo.

In seizoen 3 zien we de rivaliserende broers Emmit en Ray. Emmit is een succesvolle ”koning van een parkeerterrein” in Minnesota.

Ray is een kalende en dikke reclasseringsambtenaar met minder geluk in het leven. Hij staat in de eeuwige schaduw van Emmit en geeft hem de schuld van zijn ongeluk. Hun continue strijd leidt hen naar het pad van kleine diefstallen en uiteindelijk grote misdrijven.

Gloria is hoofd van de politie. De onlangs gescheiden moeder probeert de nieuwe wereld, waar mensen meer verbonden zijn met hun telefoon dan met elkaar, te begrijpen…

V.M. Vargas is een mysterieuze eenling en echte kapitalist. Hij wil gaan samenwerken met Emmit, of hij het nu leuk vindt of niet…