Game of Thrones seizoen 7 kijken?

Spoilers: Lees alleen verder als je alle afleveringen tot seizoen 7 hebt gezien. Kijk anders eerst seizoen 1 tot en met 6.

Seizoen 7 van HBO's Game of Thrones is eindelijk te bekijken. De winter is begonnen en neemt duizenden White Walkers mee, die een bedreiging vormen voor iedereen. Ondertussen gaan de oorlogen verder.

Je geheugen even opfrissen? Check in 12 minuten wat er allemaal is gebeurd in seizoen 1 tot en met 6. Lees vervolgens meer over het nieuwste seizoen en bekijk de officiële trailer.

Alle afleveringen van seizoen 7 zijn nu on demand te streamen...

Opfrisser: Seizoen 1 tot en met 6 in slechts 12 minuten

De afgelopen 6 seizoenen is er veel gebeurd in Game of Thrones. Je geheugen is binnen 12 minuten op te frissen met bovenstaande video. In deze video zijn de belangrijkste gebeurtenissen uit seizoen 1 tot en met 6 te zien.

Je bent na deze video klaar of het 7de seizoen te kijken!

Waar gaat seizoen 7 over?

Door de winter zijn er nu White Walkers. Duizenden White Walkers marcheren richting de muur. The Night Watch probeert deze White Walkers tegen te houden.

Jon Snow wil het Noorden verenigen om een vuist te maken tegen deze horde van ijs-zombies. Daarnaast heeft hij Dragonglass nodig om de Walker te kunnen doden.

Ondertussen beseffen Cersei en Jaime Lannister dat ze omringt zijn door hun vijanden, waaronder Daenerys Stormborn. Daenerys wil haar troon innemen met behulp van haar leger en vuurspuwende draken!

The long night is coming and the dead come with it… – jon Snow

Wanneer worden de afleveringen van seizoen 7 in Nederland uitgezonden?

Seizoen 7 van Game of Thrones is op 16 juli in première gegaan. In Nederland zijn de afleveringen 1 dag later te zien dan in de Verenigde Staten. In Nederland is seizoen 7 dus begonnen op 17 juli 2017.

Iedere week wordt er een nieuwe aflevering online gezet. Hieronder staan alle datums waarop er een aflevering van het nieuwste seizoen op Ziggo on demand komen te staan. De uitgezonden afleveringen zijn on demand terug te kijken.

Hoe kan ik seizoen 7 in Nederland kijken?

In Nederland heeft Ziggo de exclusieve rechten van HBO’s Game of Thrones. Zowel Ziggo als HBO vallen onder het bedrijf Liberty Global plc. Op een legale manier is het onmogelijk om de serie ergens anders te bekijken.

Seizoen 7 is dus alleen te volgen met Ziggo. Kies een abonnement van Ziggo met Movies & Series (X)L.

Alle afleveringen on demand kijken

De afleveringen zijn online te streamen met Ziggo Movies & Series. Met de pakket zijn alle uitgezonden afleveringen van seizoen 7 on demand terug te kijken.

Je kunt met Movies & Series (X)L on demand naar alle uitgezonden afleveringen van Game of Thrones. Daarnaast bestaat het serie-aanbod van Ziggo uit vele andere goede series, waaronder vele HBO series.

Naast de afleveringen van seizoen 7, zijn ook alle 60 afleveringen van seizoen 1 tot en met 6 on demand terug te kijken.

Nieuwe hoofdrolspelers in het nieuwe seizoen

Ed Sheeran Game of Thrones

In seizoen 7 zien we een aantal nieuwe gezichten. We zien nieuwe acteurs en actrices, maar ook popsterren en sporters die een rol hebben gekregen. Zo is er een rol voor zanger Ed Sheeran, MMA-vechter Conor McGregor en rockster Brent Hinds.

Verder heeft o.a. Jim Broadbent een rol gekregen als Archmeaster Ebrose. Jim speelde eerder bijvoorbeeld in War & Peace en London Spy. Tom Hopper speelt Dickon Tarly. Deze acteur speelde eerder in Black Sails en Barbarians Rising. Philip O’ Sullivan heeft ook een rol in seizoen 7. Hij is vooral bekend van zijn rol in Vikings en The Tudors.

Waar is seizoen 7 opgenomen?

Het 7de seizoen is opgenomen grotendeels opgenomen in Noord-Ierland, Spanje en IJsland. De basis van het productieteam van Game of Thrones is in Belfast in Noord-Ierland.

Veel van de gigantische decors staan in een studio in Belfast, waaronder de Paint Hall studio. In de Paint Hall zijn bijvoorbeeld opnames gemaakt van van Winterfell, Castle Black, The Great Sept of Baelor en The Great Pyramid of Meereen.

De opnames van King’s Landing, Dorne en Slaver’s zijn opgenomen in Malta, Kroatië en Spanje. De scenes die zich afspelen buiten de muur zijn opgenomen in IJsland.