Georgina Verbaan in Papadag

Georgina Verbaan speelt in de nieuwe televisieserie Papadag. Deze grappige serie van AVROTROS is aan het einde van 2017 te zien op NPO3.

Seizoen 1 zal uit 8 afleveringen bestaan. Naast Georgina Verbaan hebben Hajo Bruins, Imanuelle Grives en Ruben van der Meer een hoofdrol...

Het verhaal van Papadag

Papadag gaat over een aantal vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten in het park. De vaders worden vrienden van elkaar. Ze helpen elkaar met hun leven als moderne vader.

Georgina Verbaan is te zien als de lesbische salsalerares Flora…

Geschreven door Tamara Bros

De scenario’s van Papadag zijn geschreven dor Tamara Bros. Deze scenarioschrijfster schreef hiervoor scenario’s van Zusjes en Annie MG. Daarnaast ontwikkelde de films Minoes en Het Paard van Sinterklaas.

Georgina speelt in 2017 in veel series

In 2017 is Georgina in veel Nederlandse series te zien. Zo kreeg ze de rol van Kitty van Mook in Klem. Omdat deze serie positief is ontvangen wordt er een 2de seizoen gemaakt.

Daarnaast is ze te zien in de serie B.A.B.S. en heeft ze een bijrol gekregen in Suspects, een serie van Videoland. Nu zien we Georgina dus weer terug, aan het einde van 2017, in de serie Papadag!

  • [tsk_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=NxDAgFCQC9k”]