Gigantische budgetten voor Game of Thrones spin-offs

Geschreven op 14 maart 2018

We kijken allemaal uit naar seizoen 8 van Game of Thrones, dat in 2019 in première zal gaan. HBOkijkt vast verder hoe ze de hitserie een vervolg gaan geven met de aangekondigde spin-offs.

Naar verwachting komen er 3 tot 5 spin-offs uit, waarvan het script nu alleen nog (deels) op papier staan. Hopelijk verdwijnen deze niet in de prullenbak en kunnen we nog lang genieten van series die zich afspelen binnen het Game of Thrones universum…

Meer dan 50 miljoen dollar per seizoen

Game of Thrones

Volgens Francesca Orsi, Senior Vice President – Drama Series van HBO, gaan de spin-offs enorm hoge budgetten krijgen. Deze budgetten zullen vergelijkbaar zijn met het budget van de laatste seizoenen van Game of Thrones, die veel hoger waren dan het budget van de eerste paar seizoenen. Voor seizoen 6 werd bijvoorbeeld 100 miljoen dollar betaald!

Daarnaast herhaalde ze dat HBO enorm gedesinteresseerd is in een vervolg van deze ongekend succesvolle fantasieserie. Hoe zou volgens haar ”een misdrijf” zijn om deze serie geen vervolg te geven…

Over Game of Thrones

  • Gigantische budgetten voor Game of Thrones spin-offs imdb Beoordeling: 9.3 9.3
  • 2011 - 2019
  • 8 seizoenen
  • 73 afleveringen
  • HBO

Game of Thrones heeft meerdere verhaallijnen. 7 families van adel zitten in een machtsstrijd, om de troon van het continent Westeros. De huidige koning van dit contitent is Robert Baratheon. Hij komt erachter dat andere families, graag zijn positie innemen.

De 7 koninkrijken van het ...