Het eerste seizoen van Dynasty krijgt meer afleveringen!

Kijk je ook naar de remake van de Amerikaanse serie Dynasty? Dan is er goed nieuws, want zender The CW heeft besloten dat het eerste seizoen van Dynasty meer afleveringen krijgt. In totaal bestaat het eerste seizoen straks uit 22 afleveringen!

Lage kijkcijfers

Nu werd deze aankondiging al verwacht in de Amerikaanse media. Overigens niet met dank aan de kijkcijfers op The CW. Zo trok een aflevering van Dynasty onlangs maar 744.000 kijkers. Ook waren de reviews niet al te goed. Zo schreef The Hollywood Reporter over de serie: ”not a primetime soap worth catfighting over”…

Winstgevend

Maar Dynasty wordt dan wel weer geproduceerd door de gerenommeerde tv-makers Josh Schwartz and Stephanie Savage (ook verantwoordelijk voor series als The OC en Gossip Girl).

Bovendien wordt de serie gemaakt door CBS TV Studios. En zender CBS is weer deels eigenaar van The CW. Tel daarbij nog eens de wereldwijde distributiedeal met Netflix bij op en dan weet je dat The CW en CBS – ondanks de lage kijkcijfers op The CW – geld verdienen aan Dynasty.

Een tweede seizoen zit er dan hoogstwaarschijnlijk ook in.

Valor

Een tweede seizoen wordt nog lastig voor die andere nieuwe The CW-serie Valor. Onlangs kondigde de zender aan dat deze serie géén verlenging krijgt van het 1ste seizoen. Al is deze militaire dramaserie nog niet officieel gecanceld. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er meer bekend over het lot van de serie in het voorjaar van 2018.

Dynasty

In de remake van de gelijknamige klassieke jaren tachtig serie ‘Dynasty’ staan de families Carringtons en de Colbys nog steeds recht tegenover elkaar. Vooral Fallon Carrington (Elizabeth Gillies) – Blake’s (Grant Show) dochter – en haar aanstaande stiefmoeder Cristal (Nathalie Kelly) gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Fallon spant tegen Cristal samen met Jeff Colby (Sam Adegoke), de aartsvijand van Blake.

Intussen maken de families weer ruzie over geld, macht en hun kinderen. En ze laten geen middel onbenut om te krijgen wat ze willen…

Het eerste seizoen van Dynasty wordt momenteel uitgezonden door Netflix.