Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 18 mei te zien op Netflix!

We moesten er even op wachten, maar opeens kwam Netflix met het nieuws dat het tweede seizoen van 13 Reasons Why vanaf 18 mei te zien is op Netflix.

De teaser is veelbelovend...

‘The tapes are just the beginning’

In de teaser zien we de hoofdrolspelers uit het vorige seizoen. Maar wat hebben ze nog meer te verbergen? En wat heeft dit allemaal met elkaar te maken? Volgens de teaser zijn de cassettebandjes nog maar het begin …

Selena Gomez

De dramaserie werd gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2007 van schrijver Jay Asher. Actrice en zangeres Selena Gomez las het boek en was vervolgens zo onder de indruk dat ze besloot het boek te bewerken tot een tv-serie.

13 Reasons Why is geschreven door Brian Yorkey en ging in première op 31 maart 2017 op Netflix.

Vervolg

De serie werd goed bekeken op Netflix en kreeg overwegend goede recensies. Netflix kondigde dan ook al snel een tweede seizoen aan.

Ophef onder zelfmoordexperts

Al zorgde de serie ook voor enige ophef onder zelfmoordexperts en nabestaanden van zelfdoding. De serie zou een negatief effect hebben op tieners die spelen met de gedachte zich van het leven te beroven.

13 Reasons Why

De tiener Clay Jensen krijgt op een dag cassettebandje van zijn overleden klasgenoot Hannah. Op deze tapes staan de 13 redenen waarom Hannah zelfmoord pleegde. Met behulp van deze tapes ontdekt Clay dat 13 klasgenoten er iets mee te maken hebben …

Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 18 mei te zien op Netflix.