Het tweede seizoen van Zoo staat nu op Netflix!

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie Zoo is vanaf donderdag 28 december te zien op Netflix...

Tweede seizoen

In het tweede seizoen is de groep erin geslaagd om te ontsnappen aan de horde dieren en bevindt zich weer in Reiden Global. Ze doen een poging om Jamie te bevrijden, maar dan ontdekt Mitch dat het gen gemuteerd is en dat het medicijn daardoor niet meer werkt…

Makers

De serie Zoo is gebaseerd op de roman van James Patterson en Michael Ledwigde en werd bewerkt tot een tv-serie door Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg.

De serie ging op 30 juni 2015 in première op de Amerikaanse tv-zender CBS.

Goede kijkcijfers

De recensenten waren niet enthousiast over Zoo en vonden de serie soms ronduit ‘camp.’ De Amerikaanse kijkers waren wel te spreken over de serie en Zoo groeide dan ook uit tot de zomerhit van 2015.

De serie kreeg dan ook een 2e en 3e seizoen.

Gecanceld

Helaas daalden ieder seizoen de kijkcijfers. Tot op een zeker moment nog maar 2.65 miljoen kijkers in de VS op de serie afstemden en het marktaandeel in de doelgroep enorm daalde.

Zender CBS besloot dan ook na 3 seizoenen de stekker uit de serie te trekken.

Zoo

In Zoo komen dieren overal ter wereld in opstand en vallen mensen aan. Deze aanvallen worden steeds beter gecoördineerd én extremer.

De journaliste Jamie Campbell en patholoog Mitch Morgan onderzoeken samen waarom dieren zich opeens zo gedragen…

Het 2e seizoen van Zoo is nu te zien op Netflix