Het derde seizoen van Legends of Tomorrow start vandaag op Netflix!

Goed nieuws voor de fans van Legends of Tomorrow: vanaf vandaag start het derde seizoen van de superhelden serie op Netflix. Vervolgens is er wekelijks een nieuwe aflevering op het streamingplatform te zien...

Seizoen 3

Rip Hunter vormt het Time Bureau om de door de Legends gebroken tijdslijn te repareren. De Legends proberen intussen te voorkomen dat Julius Ceasar de 21ste eeuw verovert…

Spin-off

Legends of Tomorrow, een mix tussen het superhelden- actie- en avonturengenre, is gebaseerd op de karakters van de stripboeken DC Comics en speelt zich af in hetzelfde fictionele universum als tv-series Arrow en The Flash. Legends of Tomorrow wordt dan beschouwd als een spin-off van deze series.

Van de makers van Arrow en The Flash

De serie werd ontwikkeld door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Andrew Kreisberg. Deze makers zijn ook verantwoordelijk voor Arrow en The Flash. Samen met Sarah Schechter and Chris Fedak zijn zij ook de producers van de serie. De showrunners zijn Phil Klemmer and Chris Fedak.

Reviews

Legends of Tomorrow was op 21 januari 2016 voor het eerst te zien op de Amerikaanse zender The CW. De recensenten gaven de serie een mager zesje. Toch waren de kijkcijfers meer dan voldoende. The CW bestelde dan ook nog een seizoen. Over het 2e seizoen waren de recensenten positiever.

Het derde seizoen ging op 10 oktober 2017 in première op The CW.

derde seizoen op Netflix

Dankzij een deal met The CW kan Netflix de dag na uitzending in de Verenigde Staten de nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow streamen. Dat betekent dat kijkers iedere week een gloednieuwe aflevering van het derde seizoen kunnen kijken op Netflix.

Legends of Tomorrow

In 2166 slaagt Vandal Savage om de hele planeet te veroveren. In een poging om de mensheid te redden gaat Time Master Rip Hunter terug naar 2016 om een groep van superhelden en supercriminelen samen te stellen die Savage kan tegenhouden. Zal het de groep lukken om Savage te stoppen?

Het 3e seizoen van Legends of Tomorrow is vanaf woensdag 11 oktober te zien op Netflix. Daarna volgt iedere woensdag een nieuwe aflevering.