Het derde seizoen van The Flash is nu te zien op Netflix

Kijk jij uit naar nieuwe afleveringen van de Amerikaanse actieserie The Flash? Vanaf 1 januari 2018 is het derde seizoen te zien op Netflix. Nog beter? Vanaf 17 januari worden er ook nieuwe afleveringen van de vierde reeks op Netflix gelanceerd...

Derde seizoen

Barry heeft het verleden veranderd, maar zijn nieuwe leven loopt vast omdat hij zijn geheugen begint te verliezen. Intussen krijgt Central Central een nieuwe speedster.

Makers

Deze populaire superhelden serie werd gebaseerd op Barry Allen uit de DC Comics van 1956. The Flash werd gecreëerd door de bekende producers Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns.

Het is een spin-off van de succesvolle serie Arrow. Beide series spelen zich in hetzelfde universum af.

De serie was voor het eerst te zien op 7 oktober 2014 op de Amerikaanse zender The CW.

Populaire serie

De serie werd meteen populair. Na The Vampire Diaries was het dé meest bekeken première in de geschiedenis van The CW.

Ook won The Flash in 2014 een People Choice Award voor ‘Favorite New TV Drama.’

The Flash

In The Flash ontwaakt een forensisch expert uit een coma. Hij ontdekt daarna dat hij opeens nieuwe, verbazingwekkende krachten bezit. Barry gebruikt deze krachten om de stad te beschermen.

Vanaf 1 januari is het 3e seizoen van The Flash te zien op Netflix. De eerste 10 afleveringen van het 4e seizoen zijn vanaf 17 januari op Netflix te zien. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering op het streamingplatform.