Het vierde seizoen van Black Sails is nu te zien op Videoland

Nog niet het vierde en laatste seizoen van de serie Black Sails gezien? Deze reeks is vanaf maandag 15 januari 2018 te zien op Videoland...

Het vierde seizoen

West-Indië is een oorlogszone geworden en het is aan de kust van New Providence Island er nog nooit zo bloedig aan toegegaan.

Met de hulp van Eleanor Guthrie weer Woodes Rogers Nassau te veranderen in een fort. Kapitein Flint is intussen bezig om een sterke vloot bijeen te krijgen.

Maar ook op het eiland wordt de rebellenweging, aangespoord door de verbannen leider Long John Silver, steeds sterker. De situatie wordt dan ook gevaarlijker. Zo gevaarlijk dat de meeste piraten moeten vrezen voor hun leven…

Veel fans

De Amerikaanse tv-serie Black Sails werd ontwikkeld door Jonathan E. Steinberg en Robert Levine. Net als de serie Treasure Island is de serie gebaseerd op de avonturenroman van Robert Louis Stevensons.

Black Sails was voor het eerst te zien op 25 januari 2014 op Star. De serie werd in eerste instantie niet overal positief ontvangen, maar de serie bouwde al snel een groep trouwe fans op. De serie had op Starz dan ook goede kijkcijfers en was ook buiten de Verenigde Staten populair in veel landen.

Op 2 april 2017 geëindigd

De serie eindigde op 2 april 2017. Dit was een besluit van de makers van Black Sails. Zij wilden op het hoogtepunt stoppen. En zagen de kans om in het vierde seizoen alle verhaallijnen af te hechten en er een explosief seizoen van te maken.

Beruchte piraten

1715. De Britse kolonie Providence Island is een vrijhaven voor beruchte piraten. De beruchtste zeerover is Kapitein Flint. Samen met zijn bemanningsleden is hij op zoek naar een waardevolle schat.

De Britse marine wil deze vrijhaven indammen, maar Flint doet er alles aan om dit te beschermen…

Het vierde seizoen van Black Sails is nu te zien op Videoland.