Het vierde seizoen van Younger is vanaf 8 december te zien op Videoland!

Ben jij fan van de serie Younger en wacht je met smart op het vierde seizoen? Goed nieuws, want vanaf 8 december is het vierde seizoen te zien op Videoland...

Het vierde seizoen

Kelsey heeft tijd nodig om de geheimen van Liza te verwerken. Ze vindt steun bij Josh die zich al net zo bedrogen voelt. Maar hoe ver gaat deze vriendschap tussen Kelsey en Josh? Liza denkt intussen na over haar gevoelens voor Charles, al zorgt een samenwerking met zijn ex-vrouw opnieuw voor problemen…

Darren Star

De Amerikaanse Younger komedie– en dramaserie Younger ging op 31 maart 2015 in première op TV Land. De serie is ontwikkeld door Darren Star. Deze producer kun je kennen van succesvolle series als Sex and the City, 90210, Beverly Hills 90210 en Melrose Place.

Younger werd positief ontvangen

Het 1ste seizoen van Younger werd positief ontvangen door recensenten en kijkers. Op RottenTomatoes krijgt de serie een waardering van 99%. Vooral het charisma van hoofdrolspeelster Sutton Foster en de grappige dialogen worden geprezen.

De kijkcijfers zijn dan ook prima en stijgen ieder seizoen op TVland. Het vijfde seizoen van Younger werd nog voor de première van de vierde reeks (te zien vanaf 13 september 2017 op TV Land) besteld.

Online te volgen op Videoland

Younger is sinds 28 januari 2015 te zien op de Nederlandse vrouwenzender TLC. Vanaf juni 2016 zijn alle afleveringen in Nederland ook online te bekijken op Videoland.

Over Younger

De 40-jarige, gescheiden moeder Liza Miller (Sutton Foster) is op zoek naar een baan, maar het blijkt als 40-jarige bijna onmogelijk om aan een baan te komen.

Maar wanneer ze in een café wordt versierd door een 20-jarige, die denkt dat Liza even oud is, heeft ze een plan. Liza’s vriendin Maggie (Debi Mazar) zorgt voor een make-over, waardoor ze door het leven kan als een 26-jarige en een baan krijgt.

Een probleem? Weet ze wel hoe haar nieuwe leeftijdsgenoten praten en hoe ze zich gedragen?

Het vierde seizoen van Younger is vanaf 8 december te zien op Videoland.