Het 5e seizoen van The 100 begint vandaag op Netflix!

Geschreven op 30 april 2018

Je bent misschien aan het wachten op het nieuwste seizoen van The 100. Goed nieuws! Want vanaf 30 april 2018 is het 5de seizoen te zien op Netflix, waardoor de eerste aflevering dus nu al online staat…

De eerste aflevering

En het begint meteen spannend, want Clarke moet in haar eentje overleven in een wereld die is verschroeid door Praimfaya. Ze doet een schokkende ontdekking en ze krijgt te maken met een grote bedreiging...

De makers van The 100

De serie werd al snel populair en werd bekroond met diverse prijzen. Zo won de serie onder meer een Saturn Award voor de ‘beste jeugd georiënteerde serie.’ De serie krijgt dan ook op IMDb een mooie beoordeling.

  • Het verhaal

    In de serie The 100 worden een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, 100 jonge bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te kijken of de aarde weer bewoonbaar is.

    Het 5e seizoen van The 100 is in de Verenigde Staten begonnen op 24 april. Vanaf 30 april is op Netflix deze aflevering ook te zien. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.

Over The 100

  • Het 5e seizoen van The 100 begint vandaag op Netflix! imdb Beoordeling: 7.7 7.7
  • 2014 - 
  • 7 seizoenen
  • 84 afleveringen
  • The CW

97 jaar geleden heeft een kernoorlog onze beschaving verwoest. De eenzame overlevenden van deze nucleaire oorlog leven op een ruimteschip.

De overlevenden besluiten om 100 jeugddelinquenten terug te sturen naar de aarde. Deze delinquenten moeten onderzoeken of de aarde weer bewoonbaar is. Maar zijn ze wel alleen?