Het zesde seizoen van Arrow begint vandaag op Netflix

De fans moesten er even op wachten, maar vanaf vandaag begint het zesde seizoen van Arrow op Netflix. Ook volgt vanaf vandaag iedere week een nieuwe aflevering van de populaire superhelden serie!

Zesde seizoen

Aan het einde van het vijfde seizoen zorgde Adrian Chase ervoor dat Oliver en iedereen van wie hij hield of met wie hij samenwerkte, terecht kwam op een afgelegen eiland. Het werd een gevecht van leven op dood. In het zesde seizoen krijgen we eindelijk antwoord wie het overleefde. En wie niet…

Succes

De Amerikaanse superheldenserie Arrow is gebaseerd op de DC Comics van Green Arrow en was voor het eerst op 10 oktober 2012 te zien op zender The CW. Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim zijn de producers van Arrow.

De kijkcijfers waren prima en dat gold ook voor de reviews. Op RottenTomatoes roemden recensenten Arrow vanwege de goed gefilmde actie-scenes, de spannende plot en de intrigerende personages. Ook won Arrow in 2012 een TV Guide Award voor dé favoriete nieuwe serie.

Over de première van het zesde seizoen zijn de meeste recensenten eveneens enthousiast. Vooral omdat Arrow in de zesde reeks een richting inslaat die niet iedereen wellicht verwacht…

Spin-offs

Arrow kreeg overigens van dezelfde makers nog twee spin-offs: The Flash en DC Legends of Tomorrow. Hierin komen de personages uit Arrow en The Flash bij elkaar. De series spelen zich af in hetzelfde fictionele universum.

De eerste aflevering van het zesde seizoen van Arrow is vanaf maandag 16 oktober te zien op Netflix. Iedere week volgt een nieuwe aflevering.