Het zevende seizoen van Homeland is vanaf 11 februari te zien in de VS

Goed nieuws voor de Amerikaanse fans van de serie Homeland: vanaf 11 februari 2018 is het zevende seizoen van de serie te zien in Verenigde Staten. Dat kondigde zender Showtime aan. Homeland is voor sommigen misschien wel de beste serie op Netflix!

Nieuwe trailer

Showtime – waar Homeland te zien is – gaf ook een nieuwe trailer van het zevende seizoen vrij. De trailer onthult een aantal zaken die de kijkers te wachten staan in de nieuwe reeks.

Zevende seizoen

Zo werkt Carrie (Claire Danes) niet meer in het Witte Huis en is ze bij haar zus ingetrokken.

Ook is Saul (Mandy Patinkin) vrijgelaten uit de gevangenis en wordt hij door President Keane (Elizabeth Marvel) ingehuurd als National Security Advisor. Hij komt daarmee in conflict met Carrie…

Bekende en nieuwe gezichten

In het nieuwe seizoen zien we vertrouwde gezichten als Claire Danes, Mandy Patinkin en Elizabeth Marvel terug.

Morgan Spector (Boardwalk Empire) is dit seizoen te zien als Dante Allen, een oude vriend van Carrie die de gevangenzetting van honderden mensen na de moordaanslag in het vorige seizoen, onderzoekt.

Homeland

Homeland is gebaseerd op de Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff. Howard Gordon en Alex Gansa (dit tweetal is bekend van de series The X Files en 24) bewerkten dit tot een Amerikaanse tv-serie.

De serie ging op 2 oktober 2011 in première op de Amerikaanse televisiezender Showtime en volgt de labiele (voormalige) CIA-agent Carrie Mathison die probeert terroristische aanslagen te voorkomen.

Het zevende seizoen van Homeland begint op 11 februari op de Amerikaanse zender Showtime. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien is.