Het tweede seizoen van Marseille is nu te zien op Netflix

Fan van de Franse serie Marseille? Goed nieuws, want vanaf vrijdag 23 februari is het 2e seizoen van deze Netflix Original serie te zien op Netflix...

Tweede seizoen

In het tweede seizoen lopen de verkiezingen uit op chaos. Lucas bevindt zich in het middelpunt van de politieke waanzin en Rachel legt een dramatische publieke verklaring af. Intussen lopen de spanningen in Marseille steeds hoger op …

De makers

Marseille werd bedacht bedacht door Thomas Gilou en Florent-Emilio Siri. Dan Franck is verantwoordelijk voor de scenario’s van de serie.

De reeks was is de eerste Franse Netflix Original serie en was vanaf 5 mei 2016 te zien op Netflix.

Reviews

In Frankrijk werd de serie niet al te goed ontvangen door de recensenten, maar in andere landen werd de serie meer gewaardeerd. Belangrijk, want deze serie – de eerste Franse serie van Netflix – is een kostbaar prestige-project.

Waarschijnlijk vielen de streamingcijfers ook niet tegen (al geeft Netflix geen cijfers vrij) en werd er toch besloten om Marseille een tweede seizoen te geven.

Marseille

Robert Taro (Gérard Depardieu) is al jaren de burgemeester van Marseille. Maar dan staan hem meedogenloze verkiezingen te wachten. Gaat het Robert lukken om weer de verkiezingen te winnen of gaat zijn voormalige protegé Lucas (Benoît Magimel) met de winst aan de haal?

Het tweede  seizoen van Marseille is nu te zien op Netflix.