Jersey Shore keert terug op MTV met Jersey Shore Family Vacation

Jersey Shore was jarenlang één van de meest spraakmakende realityprogramma's op de Amerikaanse tv. En goed nieuws voor de fans: Jersey Shore komt in 2018 terug op MTV. Al heet het nu Jersey Shore Family Vacation...

Teasers

Overigens zat dit nieuws er al aan te komen: op social media werden de hele dag teasers geplaatst door de serie. Uiteindelijk werd het ‘s avonds in het vervolg van de serie – het realityprogramma Floribama Shore – bekend gemaakt dat Jersey Shore na vijf jaar weer zou terugkeren op MTV.

Meeste huisgenoten keren terug

Nog beter? Veel voormalige huisgenoten uit ‘Jersey Shore’ keren ook terug in Jersey Shore Family Vacation. Denk aan Deena Nicole Cortese, Paul “Pauly D” Delvecchio,” Jenni “JWOWW” Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole “Snooki” Polizzi en Mike “The Situation” Sorrentino.

In 2018 in première

Zowel Jersey Shore Family Vacation als Jersey Shore komen uit de koker van bedenker SallyAnn Salsano (ook uitvoerend producent van Floribama Shore).

Het is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen de nieuwe reeks zal bestaan. Het nieuwe realityprogramma zal te zien zijn in 2018. Een exacte datum volgt later.

Feest, drank, make-up en bodybuilding

In het realityprogramma Jersey Shore werden acht jongeren van Italiaans-Amerikaanse afkomst – die wel van een feestje, drank, make-up en bodybuilding hielden –  gevolgd.

Zij waren tijdelijk huisgenoten in een huis aan de Jersey Shore, de toeristische kust van de staat New Jersey aan de Atlantische Oceaan.

Het was de succesvolste reality-serie ooit voor MTV oen trok op het hoogtepunt zo’n miljoen kijkers per aflevering. De serie kreeg meerdere spin-offs als Snooki & JWoww en The Show With Vinny.

Jersey Shore Family Vacation is in 2018 te zien op MTV.