Jessica Jones krijgt een 3de seizoen!

Marvel’s Jessica Jones krijgt een nieuw seizoen. De aankondiging van seizoen 3 komt ongeveer een maand nadat seizoen 2 op Netflix is gezet. Je bent dus voorlopig nog niet uitgekeken!

De superhelden serie volgt de alcohol- en drugs gebruikende heldin Jessica Jones, gespeeld door Krysten Ritter. Haar carrière als superheldin kwam op een tragische manier ten einde.

Jessica wil haar leven op de rit krijgen en gaat werken als privédetective, ondanks haar posttraumatische stressstoornis. Haar bijzondere gaven komen hierbij goed van pas. Als detective gaat ze de meest opmerkelijke zaken onderzoeken…

Blijft te zien op Netflix

De serie met Kristen Ritter in de hoofdrol blijft op Netflix staan, ondanks dat de rechten in handen zijn van Disney. Disney, die eigenaar van Marvel is, is bezig met de voorbereidingen om een eigen streamingdienst op te zetten.

Hiermee gaat het de concurrentie aan met Netflix. Gelukkig blijft Jessica Jones nog gewoon online staan en is de overstap naar Disney niet direct nodig.

Wanneer komt seizoen 3 op Netflix te staan?

Seizoen 3 is pas net aangekondigd, dus het zal nog even duren voor deze op Netflix komt te staan. Seizoen 2 van Jessica Jones staat pas sinds 8 maart 2018 op Netflix. Seizoen 1 begon in november 2015. Hierdoor kwam seizoen 2 bijna 2 jaar na de komst van seizoen 1. Daarom verwachten we dat seizoen 3 voorlopig nog niet op Netflix komt te staan.