Kijk Johnny: Into the Wild online

Morgen is het zover! Vanaf morgen kun je kijk naar Johnny: Into the Wild! De afleveringen zijn op maandag 4 september op RTL4 te zien, maar al eerder online te bekijken. Vanaf 28 augustus staat de serie namelijk op Videoland.

Johnny heeft in 4 maanden 6 verschillende landen bezocht, samen met 7 BN'ers. In 6 afleveringen zien we de avonturen die ze hebben beleefd...

Geweldig avontuur

Johnny: Into the Wild is een prachtig avontuur met Johnny de Mol. Samen met 7 BN’ers gaat hij de wildernis in. Hier ontmoet hij inheemse volkeren die primitief leven. Deze stammen hebben geen moderne technologie óf luxe. Zijn ontdekkingstocht gaat diep door de jungles, berggebieden en toendra’s.

Wat zijn de tradities en rituelen van de Huaorani in Ecuador of de Samburu in Kenia? Ontdek het vanaf 28 augustus!

Op ontdekkingstocht met 7 BN’ers

Johnny neemt 7 bekende Nederlands mee op zijn ontdekkingsreis. Rico Verhoeven, Frank de Boer, Isa Hoes én haar 2 kinderen, Estelle Cruijff, Evan Jinek, Dinand Woesthoff en Merel Westrik gaan mee de wildernis in.

Opgenomen in 6 landen

Gedurende 4 maanden zijn er opnames gemaakt in Bhutan, Ecuador, Namibië, Mongolië, Brazilië en Kenia. In Ecuador ontmoette Johnny de Huaorani, één van de meest afgelegen wonende stammen van Ecuador. In Kenia bezoekt hij de Samburu, een stam die leeft van de veeteelt.