Kijk naar Spike met KPN Play

Je kijkt online televisie met KPN Play! Op Play staan 300+ series en documentaires. Je kijkt live naar de populairste zenders van Nederland. Vanaf vandaag biedt KPN Play nog meer entertainment!

KPN Play heeft de zender Spike namelijk toegevoegd aan het zenderaanbod. Spike vervangt Nickelodeon. Met de komst van Spike zijn geweldige series te volgen en is Play een stuk stoerder geworden!

Hieronder vertellen we meer over Spike en de series die te volgen zijn. Je kunt ook meteen 1 maand gratis kijken met Play...

Spike is een échte mannenzender

Spike is een zender die zich vooral richt op mannen. Dat is te zien aan het aanbod, die bestaat uit geweldige actieseries!

Sinds 2015 is deze zender in Nederland en België actief. Vanaf nu is de zender te volgen via KPN Play.

Welke series zijn te volgen op Spike?

Je keek met KPN Play al naar de programma’s, series en films van dé populairste zenders van Nederland. Nu Spike onderdeel is van het zenderaanbod biedt Play nóg meer entertainment.

Je kijkt op Spike naar Bellator MMA, Lip Sync Battle, Spartan Ultimate team Challence, Nieky ”The Natural” Knokt Door, Bar Rescue, Face Off, en Knife Fight. Maar er is nog meer!

Hieronder staan nog 6 toppers die worden uitgezonden door Spike:

Ink Master

Ink Master is een reality serie uit Amerika. Deze serie is begonnen op 17 januari 2012. In een afval race nemen dé allerbeste ”ink masters” het tegen elkaar op. Wie is de beste tatoeëerder en wint veel geld?

Gamekings

Iedere ”gamer” kent Gamekings. Het is hét populairste programma over games. De ”kings” zijn altijd op de hoogte van de beste én nieuwste games!

Wynonna Earp

Wynonna Earp is een Canadees– Amerikaanse serie. De horror– en dramaserie is gebaseerd op stripboeken van Beau Smith. De hoofdrol is voor Melanie Scrofano, die we kennen van Gangland Undercover. In 2017 won Wynonna Earp een Canadian Screen Award voor ”Best Writing in a Dramatic Series”!

Wynnona moet het opnemen tegen demonen en andere helse wezens. Met haar bijzondere skills is ze de enige die de strijd aan kan…

Kingdom

Kingdom is een ruige actieserie! De serie gaat over Alvey Kuliman. Hij is een legendarische MMA-vechter. Samen met zijn vrouw Lisa heeft hij een sportschool.

Hun zoon Nate is een veelbelovende vechter, maar Nate heeft geheimen die hem af kunnen remmen. Jay is de 2de zoon van Alvey en Lisa. Met hem hebben ze een slechte band.

Ryan is een MMA-vechter én ex van Lisa. Als hij opduikt ontstaan er problemen…

Taken

Taken is een topper uit het aanbod van Spike. Deze serie uit 2017 is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige films met Liam Neeson.

In Taken zien we Bryan Mills. De ex-militair zit samen met zijn vriendin in een trein, als zij wordt doodgeschoten.

Het drama ontwricht het leven van Bryan. Hij moet deze tragedie zien te verwerken, maar eerst wil hij wraak nemen. Hij gaat het in zijn eentje opnemen tegen het kartel dat verantwoordelijk is voor haar dood…

The Magicians

The Magicians is een drama- en science fiction serie uit 2015. Deze Amerikaanse televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Lev Grossman.

In 2016 mochten de makers een Saturn Award voor ”Best Fantasy Television Series” in ontvangst nemen.

In The Magicians zien we Quentin. Deze slimme student zit op het Brakebills College in Upstate New York. Deze school is gespecialiseerd in magie. Quentin ontdekt dat de magische wereld anders is dan hij dacht. De magie is écht en kan serieuze bedreigingen vormen voor de mensheid…

Online televisie kijken

KPN Play is dé uitkomst voor iedereen die televisie wil kijken zonder kabel. Voor iedereen die altijd & overal televisie wil kunnen kijken. Je kijkt met KPN Play namelijk online.

Je kunt genieten van de populairste zenders van Nederland. Je kunt programma’s, series en films live volgen, opnemen en terugkijken. Daarnaast heeft KPN Play een uitgebreid on demand aanbod met 300+ series en documentaires.

Je kijkt naar populaire Nederlandse series, zoals Brussel en B.A.B.S. of naar Scandinavische series als The Bridge, The Fall en Top of the Lake. Je kunt ook lachen met KPN Play. Je kunt on demand bijvoorbeeld kijken naar grappige series als Big Time in Hollywood, I Live With Models en Workaholics.

KPN Play kost slechts €9,99 per maand en is meer meerdere personen te delen. Je kunt altijd 1 maand gratis kijken.