Kijk nu naar de uitgebreide trailer van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale was afgelopen tv-seizoen 1 van van de grote serie-hits. En ook het tweede seizoen belooft weer succesvol te worden!

Kijk maar naar de uitgebreide trailer van de tweede reeks die is vrijgegeven door Hulu

Trailer van seizoen 2

De trailer laateen paar huiveringwekkende beelden zien. “Is this what freedom looks like?” zegt Offred aan het begin van de trailer. “What will happen when I get out? There probably is no out. Gilead is within you.”

En dan lijkt het dat er een massa-executie plaats vindt van de in rood gehulde vrouwen, dat de rebellen aan terrein winnen en dat Offred eindelijk haar echte naam uitspreekt…

Seizoen 2

In het tweede seizoen draait het vooral om de zwangerschap van Offred en haar gevecht om haar toekomstige kind uit de klauwen te houden van de duistere samenleving in Gilead.

De hoofdrolspelers

Ook in het 2e seizoen zien we gezichten terug uit de 1ste reeks. Denk aan Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle en Amanda Brugel.

Gastrollen zijn dit seizoen weggelegd voor Marisa Tomei, Cherry Jones, Bradley Whitford en Clea DuVall.

Kijken op Videoland

Op 25 april gaat het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale in première op streamingplatform Hulu in de Verenigde Staten. Binnen 24 uur, op 26 april, is de eerste aflevering van de serie al te zien bij Videoland