Kijk RTL’s Kroongetuige online

RTL's Kroongetuige is een spectaculaire televisieserie uit 2017. Het hele concept is bedacht door Wim van Dam. De afleveringen komen iedere zaterdag rond 22.00 op televisie.

De afleveringen worden maandag aan het begin van de nacht herhaald. Alle afleveringen zijn online te volgen via Videoland. Het is natuurlijk vervelend om iedere week te wachten als de serie enorm spannend is.

Videoland loopt steeds een aflevering voor. Je kunt de nieuwste afleveringen dus steeds iets eerder bekijken! Daarnaast staan de uitgezonden afleveringen online en is de serie eenvoudig terug te kijken...

Wie is de moordenaar in Örgerund?

Kroongetuige begint met een moord in Örgerund, een ”Fargo-achtig” dorp in Zweden. De vrienden Sven en Thomas zijn vermoord? Deze vrienden hadden 2 weken eerder een auto-ongeluk. Wie heeft de moord gepleegd? Acht BN’ers weten niet wie de moordenaar is. 1 BN’er weet dit wel! Hij of zij moet het onderzoek van de anderen saboteren. Deze ene BN’er heeft namelijk geld gekregen van de dader. De BN’er die de moordzaak oplost mag het zwijggeld van €20.000 houden!

Monic Hendrickx als hoofdcommissaris

Monic Hendrickx stuurt de ”rechercheurs” op pad om te onderzoeken wat er is gebeurd. Alle onderzoeken staan in het teken van het oplossen van de moord. Ondertussen lopen er Zweedse acteurs rond, die de BN’ers voorzien van aanwijzingen. Volgens Monic is Kroongetuige een soort cluedo, wie heeft het gedaan én met wat voor wapen?

Negen BN’ers als rechercheur van Örgerund

De BN’ers die deelnemen aan de televisieserie zijn Bram Moszkowicz, Monica Geuze, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Tooske Ragas, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman, Esmée van Kampen en Frits Wester.

Heeft Frits Wester iets aan zijn baan als verslaggever en wat heeft Bram Moszkowicz aan zijn verleden als strafpleiter van allerlei criminelen. Heeft Achmed Akkabi misschien iets aan zijn rol in Moordvrouw? Je gaat het zien in Kroongetuige!