Kijk seizoen 1 tot en met 5 van Scandal online

Over 3 dagen kunnen we in Nederland weer kijken naar een topserie van Shonda Rhimes: Scandal! Deze thriller is begonnen in april 2012 en uitgezonden door ABC. De afleveringen zijn al ooit eerder in Nederland uitgezonden door Net5.

Op 1 augustus zet Videoland 90 afleveringen van Scandal online! Dit staat gelijk ruim 60 uur kijkplezier! Scandal is vooral een populaire serie voor vrouwen met Kerry Washinton in de hoofdrol.

Lees alles over deze televisieserie en check de officiële trailer (seizoen 5). Je kunt natuurlijk ook meteen beginnen met kijken...

Olivia beschermt politici, door hun schandalen de wereld uit te helpen…

Olivia Pope wordt gerespecteerd én gevreesd. Olivia was in Washington D.C. werkzaam voor de president. Ze is gestopt met werken voor de president, zodat ze zich kan focussen op haar eigen crisismanagementbureau.

Met haar crisismanagementbureau helpt ze politici om alle schandalen te laten verdwijnen. Hiervoor moet ze keihard zijn! Olivia en haar team zijn perfect in staat om de problemen van anderen op te lossen, maar kunnen ze ook hun eigen problemen oplossen?

ShondaLand

Scandal is een populaire serie van ShondaLand van Shonda Rhimes. Deze vooraanstaande producer produceerde eerder Grey’s Anatomy, Private Practice en Off the Map. In 2007 mocht ze dankzij Grey’s Anatomy een Golden Globe in ontvangst nemen!

Kerry Washington als de keiharde Olivia Pope

Kerry Washington is de hoofdrolspeelster. Kerry speelt Olivia Pope. In 2014 werd ze genomineerd voor een Golden Globe. In 2014 was seizoen 3 te zien op televisie.

Naast Kerry zien we bijvoorbeeld Katie Lowes, Guillermo Díaz (No Ordinary Family), Joshua Malina (In Plain Sight), Darby Stanchfield (NCIS en Mad Men) en Jeff Perry (Grey’s Anatomy en Prison Break).

Were never done. We do not give up – Olivia Pope

Nieuwe Shonda Rhimes serie op Videoland

De series van Shonda Rhimes hebben vaker op Videoland gestaan. Grey’s Anatomy en Private Practice hebben in het verleden online gestaan. Videoland heeft deze ziekenhuisseries later weer offline gehaald, omdat de rechten waren verlopen.

Doordat Scandal nieuw op Videoland staat heeft de aanbieder weer een Shonda’s Rhimes serie!