Kijk seizoen 1 van Clique online

Over precies 1 week kunnen we kijken naar een nieuwe televisieserie: Clique! Deze Britse serie is begonnen op 5 maart 2017 en is uitgezonden door BBC Three.

Op 10 augustus zijn de afleveringen vanuit Nederland te volgen. Alle afleveringen zijn online te bekijken, omdat Videoland Clique toevoegt aan het aanbod.

Het eeste seizoen heeft slechts 6 afleveringen. De afleveringen zijn opgenomen in Edinburgh, Scotland en duren ieder zo'n 45 minuten...

Jude’s elitaire groep van chique meisjes…

Georgina Cunningham en Holly McStay zijn goede vriendinnen. Samen gaan ze naar de universiteit. Op het begin gaan ze gewoon met elkaar om. Dan laat Georgina haar vriendin vallen voor een nieuwe groep. Het is Jude’s elitaire groep van chique meisjes. Jude heeft een aanstekelijk ”merk” van feminisme.

Holly begin afgunst te krijgen en wil Georgina terug als haar beste vriendin. Ze beseft dat ze hiervoor zelf moet toetreden tot deze exclusieve groep. Holly komt terecht in een verleidelijke wereld van luxe feesten, met machtige zakenmannen en -vrouwen.

Maar deze wereld heeft ook een keerzijde. Gaat het Holly lukken om haar vriendin weer voor zich te winnen en los te komen van deze groep?

Aisling Franciosi en Synnøve Karlsen…

De hoofdrolspeelsters zijn Aisling Franciosi en Synnøve Karlsen. Deze actrices spelen Holly McStay en Georgina Cunningham.

Aisling Franciosi speelde eerder al in een aantal populaire series. Tussen 2013 tot 2016 had ze de rol van Katie Benedetto in The Fall. In 2015 was ze te zien als Katie Crawford in Legends. Heel misschien kennen fans van Game of Thrones haar al. Ze had, in seizoen 6 aflevering 10, namelijk de rol van Lyanna Stark.

Synnøve Karlsen is een nieuwe actrice. Voor haar is Clique de eerste vooraanstaande serie waarin ze te zien is.

Meer vrouwen die Videoland gaan kijken

Clique is een échte vrouwenserie. We verwachten dat veel vrouwen Videoland gaan kijken door de komst van deze nieuwe serie. Het aanbod van Videoland bestaat uit meer populaire vrouwenseries, zoals Younger, Switched at Birth en Scandal.